Oyun FIFA 18'e Dünya Kupası için özel bir mod geliyor

FIFA 18'e Dünya Kupası için özel bir mod geliyor

02.05.2018 - 11:06 | Son Güncellenme:

EA Games, FIFA 2018'e özel Dünya Kupası için güncelleme yayınlayacağını resmi olarak duyurdu. 29 Mayıs’ta PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için gelecek güncellemeyle futbolseverler Dünya Kupası moduna ücretsiz olarak erişebilecek.

FIFA 18e Dünya Kupası için özel bir mod geliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Dünya Kupası haziran ayında başlıyor ve futbol hayranları artık dünyanın en büyük spor turnuvasına ısınmak için resmi bir oyuna sahipler. EA, FIFA 18 için Dünya Kupası paketini açıkladı ve 29 Mayıs'ta PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch'e geliyor.

EA, Dünya Kupası için ayrı bir oyun çıkartmak yerine, FIFA 18 için ücretsiz bir güncelleme yayınlayacak. Bu paket, bu yaz turnuvada yarışan 32 takımın tümünü içeriyor. Rusya'daki 12 stadyum, özel Ultimate Team kartları, resmi takım kitleri, rozetleri ve daha fazlası oyunda yer alacak. Bu arada Dünya Kupası'na özel kart paketleri daha uygun puan ve fiyatlardan satın alınabilecek.

Çevrimiçi Dostluklar (Online Friendlies) ve Turnuvalar, Dünya Kupası paketi kapsamında oynanabilirken, Özel Turnuvalar diğer takımların fantezi versiyonlarını oluşturmanıza izin veriyor.

Haberin Devamı

FIFA Mobile, akıllı telefon sürümü hakkında henüz pek bir şey söylemense de, 6 Haziran'dan itibaren sınırlı bir Dünya Kupası güncellemesi alacak.

FIFA 18 sahiplerinin hiçbir ücret ödemeden erişebileceği Dünya Kupası içerikleri 29 Mayıs'ta yayınlanacak. PC, Nintendo Switch, Xbox One ve PS4 kullanıcıları içeriklere hiçbir ücret ödemeden erişebilecek. PS3 ve Xbox 360 kullanıcıları ise bunlara erişemeyecek.