Teknoloji Galaxy Note 9, güçlü bir kameraya sahip olacak

Galaxy Note 9, güçlü bir kameraya sahip olacak

06.06.2018 - 11:16 | Son Güncellenme:

Samsung'un Galaxy Note serisi yeni amiral gemisi Galaxy Note 9, çentiksiz ve çerçevesiz ekranı ile oldukça ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bir önceki modeli Galaxy Note 8 ile kaybolon prestijini yeniden toplamaya çalışan Galaxy Note 9 için yeniden köklü bir değişikliğe gidileceği gibi söylentiler paylaşıldı. Bu değişikliklerden birinin kamera üzerinden olması bekleniyor. Buna göre Galaxy Note 9'un bir önceki modellere göre çok daha güçlü bir kamera kurulumuyla gelebilir.

Galaxy Note 9, güçlü bir kameraya sahip olacak

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9 çentiksiz ve çerçevesiz ekranı ile oldukça ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Galaxy Note 9 hakkında son zamanlarda birçok bilgi paylaşıldı. Arka kısmı büyük ölçede netleşen cihazın, nasıl bir tasarıma ve teknik özelliklere sahip olacağı hala belli değil. Son çıkan haberler doğrultusunda Samsung Galaxy Note 9'un kamerası hakkında bazı söylentiler var.

Haberin Devamı

Samsung'un Galaxy Note serisinin uzun bir süreden sonra ilk defa Galaxy S8 modelinden etkilenmesi ve Galaxy S8 ile Galaxy Note 8'in de aynı tasarım üzerinden birleşmesi, başarılı olması için yeterli bir neden olarak görülüyor. Fakat Galaxy Note 9'un bir önceki serilere göre köklü bir değişikliğe gireceği haberi dikkat çekti. Özellikle kamera hakkında bazı bilgiler mevcut.

Samsung Galaxy Note 9 ile birlikte ileri düzey bir kamera gelmesi bekleniyor. Galaxy S8 üzerinden yükselen Galaxy S9 gibi, Galaxy Note 9’da Note 8 üzerinden inşa edilmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl Galaxy Note 8, arka kısmında 12MP+12MP olmak üzere iki mercekten oluşan dual kamera özelliği ile gelirken, Galaxy S9 Plus arka kısmında yine bu model gibi 12MP+12MP kameralar ile karşımıza çıktı.

Haberin Devamı

Galaxy Note 9 modelinde ise 16MP+24MP şeklinde iki güçlü kamera gelmesi bekleniyor. Bu çift kamera, Huawei Honor 10’da bulunan kamera ile aynı olacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy Note 9, yeni bir rapora göre 9 Ağustos Perşmebe günü tanıtılması bekleniyor. Gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalmayı unutmayın!