Oyun God of War için 15 dakikalık yeni oynanış videosu yayınlandı

God of War için 15 dakikalık yeni oynanış videosu yayınlandı

20.03.2018 - 14:54 | Son Güncellenme:

God of War için 15 dakikalık yeni oynanış videosu yayınlandı. Santa Monica Studios'un efsanevi aksiyon ve macera oyunu God of War, yeni hikayesi ile 20 Nisan 2018 tarihinde oyunseverlerle buluşacak.

God of War için 15 dakikalık yeni oynanış videosu yayınlandı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

20 Nisan'da PlayStation 4 (PS4 ve PS4 Pro) konsollarına özel satışa sunulacak olan yeni God of War oyunu için PlayStation'ın resmi YouTube kanalında 15 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı.

Değişim geçiren ve eski hikayeye göre daha farklı bir karakter olarak karşımıza çıkacak olan Kratos, yeni kurguda oğlu Atreus uğruna geçmişteki hatalarını telafi etmek ve daha iyi bir adam olmak için çabalıyor. Artık Kratos’un bir olgunlaşma döneminde olduğu ve şiddet üzerine derin bir yolculuğa çıktığı görülüyor. Canavarlar, ejderhalar ve tanrılarla dolu bir dünyada kaos içindeyken, geleceği korumak için geçmişle hesaplaşan bu yarı tanrı, zorlu macerası boyunca oyunseverlerin yardımını bekliyor.

God of War serisinin yeni oyunu Playstation Store 209 TL. Oyun, 20 Nisan 2018 tarihinde ise piyasaya çıkacak. Türkçe alt yazı seçeneği ile oyunseverlere sunulacak oyunun özel ve koleksiyoncu sürümleri de lansman tarihi ile birlikte ilgili mağazalarda satışa sunulacak.