Teknoloji God of War'ın fiyatına büyük oranda zam geldi! Peki Sony, God of War'ın fiyatını neden yükseltti?

God of War'ın fiyatına büyük oranda zam geldi! Peki Sony, God of War'ın fiyatını neden yükseltti?

23.04.2018 - 15:49 | Son Güncellenme:

Playstation 4 (PS4 ve PS4 Pro) konsollarına özel olarak satışa sunulan God of War'ı henüz satın almamış oyuncular bu habere epey üzülebilir. God of War'ın PlayStation Store'daki Dijital Deluxe sürümüne 90 lira zam geldi. Sony, God of War'ın fiyat değişikliği hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

God of Warın fiyatına büyük oranda zam geldi Peki Sony, God of Warın fiyatını neden yükseltti

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

God of War serisinin yeni oyunu geçtiğimiz günlerde piyasaya girdi. Daha öncesinde oyunun Playstation Store üzerinden 209 TL'ye satılacağını sizlere aktarmıştık. Ancak God of War'ın PlayStation Store'daki Dijital Deluxe sürümüne 90 lira zam geldi. PlayStation Store üzerinden 209 TL'ye satılan Dijital Deluxe sürümü artık 299 TL. Paket içeriğinde ise herhangi bir değişiklik yok. Sony fiyat artışıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Açıklama geldiğinde sizlere aktaracağız.

God of Warın fiyatına büyük oranda zam geldi Peki Sony, God of Warın fiyatını neden yükseltti

Türkçe alt yazı seçeneği ile gelen God of War'a bu saatten sonra 299 TL verip vermemek sizin elinizde. Türkiye'de kutulu oyunlar zaten pahalı, dijital oyunların fiyatlarının da bu denli artması beraberinde neler getirecek hep birlikte göreceğiz.