Teknoloji Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'dan yeni haber var

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'dan yeni haber var

07.06.2018 - 11:55 | Son Güncellenme:

Google'ın akıllı telefonları Pixel 3 ve Pixel 3 XL kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor. Tüm akıllı telefonlardan en iyi kameraya sahip olacağı söylenen Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XLdan yeni haber var

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL şu an kıllı telefon piyasasının en çok beklenen cihazları olarak görünüyor. Fiyatı yüksek olması beklenen cihazların şu ana dek paylaşılan dizaynı, donanım özellikleri ve kamerası ile dikkatleri üzerine toplamayı başarmış durumda. Gelmiş geçmiş en iyi kameraya sahip olacağı söylenen cihazlardan yeni haberler var.

Haberin Devamı

Yeni haberlere göre Google, 5 inç olması beklenen Pixel 3'ün boyutunu 5.3'e çekti. Pixel 3 XL ise 6 inç olarak beklenen ekran 6.3 inç olarak gelecek.

Google'ın böyle bir karar almasının yanında başka sebepler yatıyor. Akıllı telefon piyasasının her alanda en büyük telefonunu yapmayı düşünüyor. Piyasadaki telefonlara bakıldığında Samsung Galaxy S9+'ın 6.2 inç boyutunda olduğu düşünülürse, Google'ın bu hamlesi tam yerinde olduğunu kanıtlıyor.

Bunu dışında Google, Pixel 3 ve Pixel 3Xl'ın yanında bir akıllı telefon çıkarmayı hedefliyor. Bu iki modele fiyat bakımından sahip olamayanlar için, Google'ın geleceği söylenen Pixel 3'ün orta segment bir modelini tercih edebilirsiniz.

Fiyatları ne kadar olacak?

Haberin Devamı

• Google Pixel 3 : $650 (64GB), $750 (128GB)
• Google Pixel 3 XL : $930 (64GB), $1030 (128GB)

Haberler geldikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeyi unutmayın!