Teknoloji Google Pixel 6 serisinin tasarımı sızdırıldı! İşte detaylar

Google Pixel 6 serisinin tasarımı sızdırıldı! İşte detaylar

14.05.2021 - 10:57 | Son Güncellenme:

Google'ın sevilen telefon serisi Pixel 6 için yeni tasarım detayları ortaya çıktı. Telefon serisinin tamamını gösteren bir paylaşımda, radikal kararlar alınmış görünüyor.

Google Pixel 6 serisinin tasarımı sızdırıldı İşte detaylar

Çıktığı dönemde oldukça beğenilen ve Apple'ın iPhone'larına rakip olarak gösterilen Google Pixel telefonlar yıllar içinde eski misyonunu kaybetti. Kamerasıyla dikkat çeken bu telefonlar, Android güncellemelerini ilk alan modeller oluyor. Özellikle telefonlarda sunulan özellikler ve nispeten daha uygun fiyatlı olmasıyla kısa sürede beğeni toplayan telefon serisi yıllar içinde daha az 'yenilik' getirmesiyle gözden düştü. 

Haberin Devamı

GOOGLE PIXEL 6 SERİSİ DAHA FARKLI OLACAK

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro için yeni sızıntılar tekrar 'gözde' olabilir diyor. Zira radikal değişiklikleri bulunan telefon serisinde, yeni bir görünüm ve kamera yer alıyor. Sızıntılar daha önce onlarca sızıtıyla adından söz ettiren Jon Prosser'den geliyor. 

Google Pixel 6 serisinin tasarımı sızdırıldı İşte detaylar

Konu hakkında bir video yayımlayan Prosser, Pixel 6 ve Pixel 6 Pro modellerinin nasıl olacağını görseller ile bizlere aktarıyor. Telefon daha önceki sızıntılar, edinilen bilgiler ve bazı özelliklerin birleşiminden oluşturulmuş 'render' görüntüleri oluyor. Sızdırılan bu görüntülerde telefonun ön kısmında deliğe yerleştirilen bir kamera bulunuyor. 

Küçük çerçeveleri bulunan telefonun, parmak izi okuyucusu da ekranda yer alacak. Arka tarafta ise kamera modülü farklı görünüyor. Kameralar şerit şeklinde sıralanıyor. Kamera tarafında ilk modellerde oldukça iddialı olan Google, yeni Pixel serisi ile bu iddiasını güncelleyecek deniyor.