Teknoloji GTA: Tokyo mu Geliyor?

GTA: Tokyo mu Geliyor?

24.03.2016 - 15:58 | Son Güncellenme:

Oyun dünyasının rekor satışlar elde eden serisi, şimdi ise GTA: Tokyo halkası ile birlikte karşımıza çıkmaya hazırlanıyor olabilir…

GTA: Tokyo mu Geliyor

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve her halkası bir öncekinden çok daha fazla satılan Grand Theft Auto, hiç şüphesiz oyun dünyasının en önemli serilerinden biri. Bazı Hollywood filmlerine taş çıkartan bir gelire sahip olan oyun, hal böyle olunca epey bir popüleriteye de sahip. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan serinin şimdi ise Japonya’a geçen yeni bir halkası çıkacağı gündemde. GTA: Tokyo adı ile anılan yeni oyun, GTA 6 olarak mı çıkacak yoksa yan oyun olarak mı satışa sunulacak henüz bilinmiyor. Ancak ortalıkta oldukça güçlü iddiaların bulunduğunu belirtebiliriz.

Haberin Devamı

Japonya, Tokyo’da bulunan güvenilir bir kaynak, TechRadar sitesine verdiği söyleşide, bir süre önce Rockstar ekibinin Tokyo şehrine uğradığını ve burada mekan incelemesi yaptığını açıkladı. Yeni bir oyun geliştirmeden önce şehri gezen ve fotoğraf gibi materyal toplayan geliştirici ekip, şehri oyuna tam anlamıyla yansıtabilmek için detaylı gözlem yapmakta. Nitekim daha önce benzer bir yöntem, Ubisoft ekibinin Assassin’s Creed: Revelations için İstanbul’u ziyaret etmesi ile haber konusu olmuştu. Aynı yöntemi kullanan Rockstar ekibi, olası bir GTA: Tokyo oyununun gelebileceğini kanıtlamış oldu.

Şu anda herhangi bir şekilde elimizde resmi bir bilginin bulunmadığını hatırlatalım. Ayrıca konu ile ilgili Rockstar cephesinden cevap mahiyetinde bir açıklama da gelmiş değil. Eğer yeni bir gelişme yaşanır ise aktarmış olacağız, gözünüz bizde olsun.

Haberin Devamı