Teknoloji Huggies’den "Akıllı Bez"

Huggies’den "Akıllı Bez"

15.05.2013 - 14:57 | Son Güncellenme:

Tecrübeli bebek bezi firması Huggies, bez üretimlerinde yeni bir teknolojiye de yer verdi! İşte karşınızda Huggies’ten akıllı bebek bezleri!

Huggies’den Akıllı Bez

Günümüz teknolojisi, kullanım araçlarımızı akıllı hale dönüştürüyor. Akıllı telefon, akıllı tablet, akıllı saat v.s. derken şimdi de akıllı bebek bezi anneler başta olmak üzere ailelere kolaylık sağlıyor.

Haberin Devamı

Akıllı bebek bezi teknolojisini ilk kullanıma sunan Huggies firması, geçtiğimiz günlerde de ilk teknoloji destekli ürünü, altını ıslattığında sinyalle uyaran bebek bezini tanıtmıştı. TweetPe adı verilen akıllı bebek bezi, bebeklerin altını ıslattığında sinyal vermek yerine bezdeki nem algılayıcılar sayesinde ebeveynler’in iPhone’una bildirim gönderiyor.

Elbette ki bebekler altını ıslattığında ağlayarak huzursuzluğunu dile getiriyorlar ve ebeveynleri uyarıyorlar. Fakat uyurken veya diğer rahatsızlıklarıyla ayırt etmek adına hız kazandıran bir uygulama olacağından bahsedebiliriz.

Firma tarafından bu hız kazandıran iPhone uygulaması videoya dönüştürülmüş ve ayrıntılar detaylı olarak anlatılmış. Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız Durex’in iPhone uygulama kontrollü iç çamaşırı da düşünüldüğünde, artık kişisel ihtiyaçlarda bile hız kazanma ve teknolojiye yönlendirme artıyor.
Bundan sonra ebeveynler’in en büyük yardımcısı olacak gibi görünen ve . İyi seyirler.