Teknoloji İBB, yeni navigasyon uygulaması Navi'yi kullanıma sundu

İBB, yeni navigasyon uygulaması Navi'yi kullanıma sundu

29.04.2017 - 14:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, trafiği rahatlatabilecek yeni navigasyon uygulaması İBB Navi'yi resmi olarak kullanıma sundu.

İBB, yeni navigasyon uygulaması Naviyi kullanıma sundu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yıllar önce geliştirdiği Cep Trafik uygulamasının ardından İBB Navi'yi de resmi olarak kullanıma sundu. İBB Navi, Marmara Bölgesi'ndeki tüm şehirlerin canlı trafik bilgilerini kullanarak kişileri en kısa sürede hedef noktalarına ulaştıracak.

Haberin Devamı

Sesli komut ile de hizmet verebilen uygulama, alternatif rotalar, yolculuğun toplam mesafesi ve toplam süresi gibi bilgileri dışında İstanbul içerisindeki İSPARK otoparkların anlık doluluk bilgilerini, yol üzerindeki nöbetçi eczaneleri veya akaryakıt istsayonlarını kullanıcılara gösterebiliyor. Kullanıcılar rotaları üzerindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik kamera görüntülerini de canlı olarak izlenebiliyor.

İBB Navi ve Cep Trafik arasında farklar bulunuyor. Bunların başında ise İBB Navi uygulaması toplu taşımaya entegre edilmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar istediği zaman toplu taşıma seçenekleri hakkında bilgi alabiliyor.

Türkçe'nin yanında İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça ve İtalyanca dil seçenekleri de sunan İBB Navi, Google Play Store ve Apple Store'dan indirilebilir durumda.