Teknoloji İlginç kamera kurulumuyla Huawei P50 Pro Plus göründü

İlginç kamera kurulumuyla Huawei P50 Pro Plus göründü

25.03.2021 - 14:41 | Son Güncellenme:

Huawei P50 Pro Plus yeni bir sızıntı ile göründü. Arka kamera kurulumunun tasarımını ortaya çıkartan görseller dikkat çekiyor.

İlginç kamera kurulumuyla Huawei P50 Pro Plus göründü

Dünyanın en iyi fotoğraf çeken telefonlarına imza atan Huawei'den yeni telefon serisi hakkında bazı tasarım görselleri ortaya çıktı. Huawei P50 Pro Plus beşli kamera kurulumu bulunuyor ve profesyonel özellikleriyle kullanıcıları etkileyecek. 

Haberin Devamı

HUAWEİ P50 PRO PLUS TASARIMI BÖYLE Mİ OLACAK

Çin merkezli teknoloji şirketinin merakla beklenen P50 serisi mayıs ayında tanıtılacak deniyor. Bunun akabinde telefonun Kirin 9000L işlemcisine sahip olacağı da biliniyor. Telefonun en son tasarımını gözler önüne seren görseller ortaya çıktı. Görsellere göre kamera tarafında Huawei yine iddialı olacak. 

İlginç kamera kurulumuyla Huawei P50 Pro Plus göründü

Yukarıda da görüldüğü gibi en son çıkan görüntülerde arka kamera kurulumu bu şekilde olacak. Önde bir ekran deliği içine yerleştirilen kameraya ek olarak arkada dev bir kamera modülü ile bizleri karşılıyor. 

Bu kameraların hangi megapiksellere sahip olduğu ya da özelliklerinin ne olduğu henüz netleşmedi ancak üst kısımda periskop kamerasının varlığından bahsetmek şu an için mümkün. Telefonun bunlara ek olarak 6.6 inçlik bir boyuta sahip olması bekleniyor ve 2640 x 1280 piksel çözünürlüğe ek olarak 120Hz OLED ekran da gelecek deniyor.