Teknoloji Indiana Jones 5 Yolda

Indiana Jones 5 Yolda

19.03.2016 - 12:19 | Son Güncellenme:

Yeni Indiana Jones’un senaristi belli oldu. Hollywood Reporter’ın haberine göre David Koepp filmin senaryosunun başına getirildi.

Indiana Jones 5 Yolda

Bu izleyicilerin bakış açılarına göre güzel veya kötü bir haber olabilir. Koepp daha önce Jurassic Park ve War of the Worlds gibi filmlerin yönetmenliğini yapan Steven Spielberg ile çalışmıştı. Koepp ise daha önce Sam Raimi’nin yönettiği Spider-Man’de ve ilk Mission Impossible filminde senaristlik yapmıştı. Görünen o ki Koepp’in senaristlik koltuğuna oturması serinin güvenli yolu tercih ettiği anlamına geliyor. Ancak bu Koepp’in ilk Indiana Jones filmi olmayacak.

Haberin Devamı

Daha önce serinin en rezil filmi olarak değerlendirilen Indiana Jones: Kingdom of the Crystal Skull filminde görev almıştı. Ancak IJ: Kingdom of the Crystal Skull filminin kötü tarafları için Koepp’i suçlamak yanlış olur. Filmler tipik olarak yönetmenin sorumluluğunda olur ve kameranın arkasında Spielberg var. Koepp, Crystall Skull’da kendi hikayesi üzerine çalışamamıştı. Filmin senaryosunun büyük bir kısmında George Lucas görev almıştı.

Ancak yeni filmde George Lucas pek işlere karışmayacak ve senaryoyu Koepp hazırlayacak. Koepp’in daha önceki çalışmalarına bakarsak yeni Indiana Jones filminin Crystal Skull filminden daha iyi olacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Yeni Indiana Jones filmi duyuruldu ancak Disney tarafından çok az bilgi verildi. Harrison Ford yine başrolde olacak. Yönetmen ise Steven Spielberg. Ayrıca seri eski prodüktörleri ile devam edecek.

JJ Abrams Onayladı: Portal ve Half-Life Filmleri Yolda