Sosyalmedya Instagram beğeni sayısı gizleme özelliğini test ediyor!

Instagram beğeni sayısı gizleme özelliğini test ediyor!

02.05.2019 - 13:25 | Son Güncellenme:

Popüler sosyal medya platformu Instagram, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 'gizli beğeni sayısı' özelliğini denemeye başladı.

Instagram beğeni sayısı gizleme özelliğini test ediyor

Instagram yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde sosyal medya devinin beğeni sayılarını gizleme üzerinde çalıştığı ortaya çıkmış ve yer yerinden oynamıştı.

Haberin Devamı

E haliyle büyük bir tepki alması da normal, çünkü beğeniler ve takipçiler sayesinden instagram binlerce insan için ego kasma yerine veya ekmek kapısına döndü.

Kullanıcılar daha çok beğeni alabilmek için kendini şekilden şekile bile sokuyor iş iyice çığırından çıktı. Sosyal medya çalışmalarını hızlandırmış olacak ki, testlere de başlamış.

Instagram beğeni sayısı gizleme özelliğini test ediyor

Yukarıdaki görüntüde gördüğünüz gibi, kullanıcının fotoğrafını beğenen yalnızda 3 kişinin profil resmi gözüküyor. Aralarından bir kişinin de ismi yazıyor kalan kısım 'diğerleri' olarak gözüküyor.

Özelliğin tam olarak ne zaman çıkacağı belli değil fakat test aşamasına gelindiğine göre beğenilerin gizlenmesine az bir süre kaldı diyebiliriz. Bu arada önceden bahsetmiştik ama tekrar değilenim; Beğeni sayılarınızı kendiniz görebileceksiniz, sizin dışınızdaki kimse göremeyecek.

Haberin Devamı

Şahsen bu yeni gelecek özelliği gayet mantıklı buluyorum. İnsanların beğeni sayıları için saçma hareketler yapmasına, güzelim fotoğrafların sırf beğeni almadı diye kaldırılmasına artık gerek kalmayacak.