Teknoloji Instagram Hikayeler için gelecek çok faydalı özellik

Instagram Hikayeler için gelecek çok faydalı özellik

25.03.2021 - 11:33 | Son Güncellenme:

Instagram Hikayeler özelliğini bünyesine eklemesiyle kullanıcı sayısında önemli bir artış yakaladı. Etkileşimin arttığını gözler önüne seren platform bunun yanında özelliğe yenilikler getirmeye devam ediyor.

Instagram Hikayeler için gelecek çok faydalı özellik

Daha önce Instagram CEO’su Adam Mosseri yaptığı bir Twitter paylaşımı ile Instagaram’a yeni kaydetme özelliğinin geleceğini duyurmuştu. Bunun akabinde uygulama geliştiricisi Alessandro Paluzzi kişisel hesabı üzerinden bu özelliğin şu anda bazı kişilerin kullanımına sunulduğunu aktardı.

Haberin Devamı

INSTAGRAM HİKAYELER İÇİN BEKLENEN ÖZELLİK

Bu özellik temelde neye odaklanacak diye soracak olursanız; şu anda Instagram’daki kamera aracını kullanırsanız filtre veya herhangi bir düzenlemeyi ya paylaşmanız gerekiyor ya da telefonunuza kaydetmeniz gerekiyor. Instagram Hikayeleri sonradan düzenlemeyi sağlamak için direkt uygulamanın içinde bir klasör olarak kaydetmeye olanak tanıyacak.

Instagram Hikayeler için gelecek çok faydalı özellik

Instagram’da yapılan düzenlemeleri galeriye kaydedemeyen kullanıcılar bu özellikle beraber filtreli veya düzenlenmiş fotoğraflarını tekrar görüntüleyebilecek. Özeliğin arayüzünün kullanımının da oldukça basit olduğu belirtiliyor. Hikayeyi oluşturduktan sonra çıkış düğmesine bastıktan sonra uygulama size ‘ taslak olarak kaydedilsin mi’ diye soracak. Eğer kaydedilsin derseniz, ‘taslaklar’ bölümüne eklenecek. Tahmin edebileceğiniz gibi bu bölüm de yeni özellikle beraber gelecek.

Haberin Devamı

Özellik kullanıcıların karşısına çıktığında aşağıdaki gibi görünecek:

Instagram Hikayeler için gelecek çok faydalı özellik