Teknoloji Instagram Hikayeleri'ne emojili anket nasıl eklenir?

Instagram Hikayeleri'ne emojili anket nasıl eklenir?

11.05.2018 - 14:42 | Son Güncellenme:

Instagram Hikayeler'ine yeni bir anket özelliği geldi. Emojili anket ile sorduğunuz sorulara daha eğlenceli cevaplar alabilirsiniz. Peki Instagram Hikayeleri'ne emojili anket nasıl eklenir?

Instagram Hikayelerine emojili anket nasıl eklenir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Instagram Hikayeler, son dönemde kullanılan en popüler sosyal medya özelliği. Hal böyle olunca Instagram'da Hikayeler özelliğini geliştirmek için her gün yeni bir özelliği kullanıcılara sunuyor. Instagram Hikayeler yeni bir özelliğe kavuştu. Emojili anket ile sorduğunuz sorulara daha eğlenceli cevaplar alabilirsiniz.

Hikayelere konum, GIF ve anket eklemenin ardından Instagram Hikayeler'ine yeni bir özellik geldi: Emojili anket. Kullanıcılar bu sayede Instagram Hikayeler içinde emojili anketler yapabilecek. Örneğin "X’i ne kadar seviyorsunuz?, Bu kıyafet bana olmuş mu? gibi sorular sorup bunlara emojili yanıt alabiliyorsunuz. Kullanıcılar emojiyi sağa kaydırarak puan veriyor. Daha sonra tüm cevapların ortalaması alınıp size sunuluyor.

Haberin Devamı

Instagram Hikayeleri'ne emojili anket nasıl eklenir?

Hikaye bölümünde fotoğrafı çektikten sonra sağ üst köşeden çıkartma sembolüne tıklayın. Emoji ile gösterilen anketi seçip, sorunuzu yazın. Ankette yer alacak emojiyi ya da yazı rengini istediğiniz gibi seçebilirsiniz.