Sosyalmedya Instagram, şimdi de Okul Hikayeleri özelliği üzerinde çalışıyor

Instagram, şimdi de Okul Hikayeleri özelliği üzerinde çalışıyor

06.11.2018 - 15:22 | Son Güncellenme:

Instagram bu sefer, Okul Hikayeleri özelliği üzerinde çalışıyor. Okul Hikayelerini sadece belli bir okulun öğrencileri görebilecek veya bunlara katkıda bulunabilecek.

Instagram, şimdi de Okul Hikayeleri özelliği üzerinde çalışıyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Instagram'ın farklı bir profil arayüzü üzerinde çalıştığını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Instagram, yeni profil sayfasına ek okullara özel farklı bir Hikayeler modülü üzerinde de çalışıyor.

Bilgisayar bilimi öğrencisi Jane Manchun Wong, şimdi de 'Okul Hikayeleri' kodlarını keşfederek Twitter hesabından yayınladı.

Bu özellik, belirli bir okulu kullanan kullanıcıların ortak Hikaye'ye katkıda bulunmalarını ve görüntülemelerini sağlıyor. Instagram, bu Hikayelerin okuldaki zorbalara araç olmaması için sıkı bir çalışma uygulayacak. Buraya atılan gönderiler, bir moderasyon ekibi tarafından incelenecek ve Instagram kurallarına aykırı bir görsel olmadığı onaylandıktan sonra yayına alınacak.

Instagram’ın uygulama kodunda konuyla ilgili "Okul hikayeleri, topluluğun güvenliğinden emin olmak için manuel olarak değerlendirilecek" yazıyor.

Haberin Devamı

Elbette, bu özelliğin kullanıma gireceği garantisi yok. Konuyla ilgili sizleri ilerleyen günlerde bilgilendireceğiz.