Teknoloji iOS 8.4.1 Sürümü Geliştiriciler İçin Yayımlandı!

iOS 8.4.1 Sürümü Geliştiriciler İçin Yayımlandı!

15.07.2015 - 11:17 | Son Güncellenme:

Son sürat iOS sistemini yenilemeye devam eden Apple, beta kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayımladı. Detaylar haberimizde... Birkaç hafta önce iOS 8.4 sürümünü tüm kullanıcılar için yayımlayan ve Apple Music...

iOS 8.4.1 Sürümü Geliştiriciler İçin Yayımlandı

Son sürat iOS sistemini yenilemeye devam eden Apple, beta kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayımladı. Detaylar haberimizde... Birkaç hafta önce iOS 8.4 sürümünü tüm kullanıcılar için yayımlayan ve Apple Music servisini hizmete sokan Apple, bu güncelleme ile gelen hataları ve sorunları da 8.4.1 ile gidermeyi hedeflemekte. Beta kullanıcıları adına yeni sürümü kullanıma açan firma, 8.4.1'de yer alan problemleri tespit ediyor. Sadece geliştiriciler adına görücüye çıkan yeni güncelleme, en çok sistem hatalarını gidermede ön plana çıkmakta.

Haberin Devamı

Özellikle Apple Music'in devreye girmesi ile birlikte şarkıların gözükmemesi, birtakım kasma ve donma gibi sorunların baş göstermesi sonrasında müdahale girişiminde bulunan firma, sadece birkaç hafta içerisinde yeni güncellemeyi geliştiriciler için hazır hale getirdi. Halka açık betaya bu güncellemeyi dahil etmeyen şirket, kısa sürede 8.4.1'i test edip kullanıcılara göndermeyi hedeflemekte. Bunun dışında Apple Music, hala daha ülkemizde kapalı kalmaya devam ediyor. Telif hakları sorunuyla engellemeye tabi tutulduğu söylenen hizmetin Türkiye'de ne zaman hizmete açılacağı bilinmiyor.