Teknoloji iOS 8.4 Kullanım Oranı %40’a Ulaştı…

iOS 8.4 Kullanım Oranı %40’a Ulaştı…

08.07.2015 - 12:03 | Son Güncellenme:

Apple tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 8.4 güncellemesi, kısa sürede büyük bir kullanım oranını yakaladı, detaylar haberimizde... Bünyesinde Apple Music servisini taşımasıyla dikkat çeken iOS 8.4, geçtiğimiz hafta kullanıcılara ulaştı....

iOS 8.4 Kullanım Oranı %40’a Ulaştı…

Apple tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 8.4 güncellemesi, kısa sürede büyük bir kullanım oranını yakaladı, detaylar haberimizde... Bünyesinde Apple Music servisini taşımasıyla dikkat çeken iOS 8.4, geçtiğimiz hafta kullanıcılara ulaştı. Bununla beraber gözler de sıradaki iOS sürümüne çevrilmiş durumda. Ancak iOS 9 gelmeden önce iOS 8.4'ün kullanım oranı merak ediliyordu. Konu hakkında yeni bir rapor yayınlayan Mixpanel, iOS 8.4 güncellemesinin kullanım oranını gözler önüne serdi. Mixpanel verilerine göre yeni güncelleme, kullanıcıların %40'ına ulaşmış durumda. Kısa sürede neredeyse iOS tüketicilerinin yarısına ulaşan yeni sürüm, aslında çok daha geniş bir kullanım oranı yakalayabilirdi. Zira çoğu geliştirici ve meraklı kullanıcı iOS 9'un betasına geçmiş bulunmakta.

Haberin Devamı

Haliyle iOS 9'un veri anlamında iOS 8.4'ten sayı çaldığını söylemek mümkün. Ne yazık ki şimdilik elimizde olan veriler üçüncü parti data merkezlerinde alınmış durumda. Her ne kadar Mixpanel, doğruluk payı yüksek olan bir veri sunmuş olsa da Apple tarafından yapılan resmi bir açıklama mevcut değil.