Apple iPhone X Plus ve 6.1 inçlik iPhone X tekrar sızdırıldı

iPhone X Plus ve 6.1 inçlik iPhone X tekrar sızdırıldı

06.08.2018 - 10:31 | Son Güncellenme:

6.1 inç LCD ekrana sahip iPhone ve 6.5 inçlik iPhone X Plus'ın kukla (replika) birimlerinin yeni fotoğrafları, internete sızdırıldı. 6.1 inçlik daha ucuz olan iPhone X, paslanmaz çelik kasa yerine alüminyum çerçeveyle gelecek.

iPhone X Plus ve 6.1 inçlik iPhone X tekrar sızdırıldı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple'ın 2018 model iPhone modellerinin en az birinde çift SIM kart desteği sunabileceğini sizlere daha önce aktarmıştık. Bu iddia iOS 12'nin 30 Temmuz'da yayınlanan beşici betasında ortaya çıkmıştı. iOS 12'nin beşinci betasını inceleyen 9to5Mac ekibi, yazılımda çift SIM kart özelliğine ilişkin kodlar bulmuştu. Şimdiyse 6.1 inç LCD ekrana sahip bütçe dostu iPhone ve 6.5 inçlik iPhone X Plus'ın kukla (replika) birimlerinin yeni fotoğrafları, internete sızdırıldı.

Bu kukla birimler, daha önce sızan çeşitli fotoğraf ve videolardakilere benziyor. Yeni sızıntı ortaya yeni bir şey çıkarmıyor ve muhtemelen önceki fotoğraflarda sızan aynı kukla birimlerden oluşuyor.

iPhone X Plus ve 6.1 inçlik iPhone X tekrar sızdırıldı

Fotoğraflar, 6.1 inç LCD iPhone'u kurulumda tek bir kameraya sahip olarak gösteriyor. Resimlerde belirgin olmasa da, 6.1 inç LCD iPhone, maliyetini düşürmek için paslanmaz çelik kasa yerine alüminyum şasiye sahip olacak.

Haberin Devamı

6.5 inçlik OLED iPhone X Plus modeline gelince, kukla ünitede arka taraftaki çift kamera kurulumuna dikkat çekiliyor. Aksi takdirde, normal iPhone X ile aynı tasarıma sahip. 4GB RAM, 256 GB'a kadar depolama, daha hızlı Face ID ile gelmesi bekleniyor.