Teknoloji iPhone’lardaki bazı sorunları ortadan kaldıran iOS 15.0.2 yayımlandı

iPhone’lardaki bazı sorunları ortadan kaldıran iOS 15.0.2 yayımlandı

12.10.2021 - 10:53 | Son Güncellenme:

Apple’ın yeni akıllı telefonuyla beraber gelen iOS 15 bazı sorunları da beraberinde getirmişti. Bazı bağlantı sorunlarıyla kendini gösteren güncellemenin ardından hemen yeni bir güncelleme daha yayımlanmıştı ancak sorunlar tamamen bitmemişti. İşte o sorunları çözmek için iOS 15.0.2 güncellemesi kullanıma açıldı.

iPhone’lardaki bazı sorunları ortadan kaldıran iOS 15.0.2 yayımlandı

Yayımlandığı günden bu yana iOS 15 işletim sistemi için ikinci güncelleme gelmiş oldu. Apple iOS 15.0.1 güncellemesinde iPhone 13 modellerinde iPhone’un kilidini açma, Apple Watch ile açmanın çalışmaması, Ayarlar uygulamasının yanlış bir şekilde depolama alanının dolu olduğu uyarısını görüntülemesi gibi sorunları çözüyordu.

Haberin Devamı

KISA SÜRE İÇİNDE İKİNCİ GÜNCELLEME GELDİ

Öte yandan yeni gelen güncelleme 500 MB büyüklüğünde ve bu güncelleme de Mesajlar’dan arşivinize kaydedilen fotoğrafların ilişkili konu grubunun veya mesajın silinmesinin ardından silinmesi, MagSafe özellikli iPhone Deri Cüzdan’ın Bul’a bağlanamaması, AirTag’in Nesneleri Bul sekmesinde görünmemesi, CarPlay’in ses uygulamalarını açamaması veya çalma sırasında bağlantısının kesilmesi, iPhone 13 modelleri için Finder’ı veya iTunes’u kullanarak aygıtı geri yüklemenin veya güncellemenin başarısız olması gibi sorunları çözüyor.

iPhone’lardaki bazı sorunları ortadan kaldıran iOS 15.0.2 yayımlandı

Halen iOS 15’e geçiş yapmadıysanız güncellemenin yapılabileceği iPhone modelleri şu şekilde sıralanıyordu:

-iPhone 11 serisi

-iPhone 12 serisi

Haberin Devamı

-iPhone Xs serisi ü

-iPhone XR

-iPhone X

-iPhone 7 serisi

-iPhone 8 serisi

-iPhone 6S serisi

-iPhone SE modelleri

-iPod Touch 7. jenerasyon