Teknoloji İşte Beklenen Yepyeni MacBook Pro

İşte Beklenen Yepyeni MacBook Pro

28.10.2016 - 18:14 | Son Güncellenme:

Dün tanıştığımız yepyeni MacBook Pro

İşte Beklenen Yepyeni MacBook Pro

Apple’ın en fazla senede iki kez yaptığı lansmanlardan biri dün gece (Türkiye saatiyle 20:00) yapıldı ve en çok ilgi gören ürün de yepyeni MacBook Pro oldu.

Haberin Devamı

MacBook Air artık demode oldu çünkü MacBook Pro moda zirvesine dün akşam itibariyle oturdu. Bizim lansmandan önce paylaştığımız gibi klavyenin ekranla birleşim yerine yeni Touchbar eklendi ve kullanıcılar bu bölüme sıkça kullandıkları işlemleri taşıyabiliyorlar; ses kontrolünden parmak izi ile Apple Pay ödemesi bile yapabiliyorlar . Touchbar 13¨ giriş seviyesi modeli haricindeki diğer modellerinde yer alıyor yani Touch ID ye sahip bir tane de 13¨ modeli mevcut.

13¨ Macbook Pro eski seriye oranla daha ince ve daha küçük bir dizaynla karşımıza çıktı. 15¨ modelinde de bu incelme ve küçülme mevcut. Apple ayrıca iki modelde de fazla parlaklık, kontrast ve renk sunabiliyor. 15¨ modeli grafik tasarımı yapanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. kalıyorsunuz. Fiyat bilgileri de giriş seviyesi 13¨ model için 5999TL’den 7899TL’ye kadar değişebiliyor. 15¨ modeller için de 9499TL’den başlayıp 11099TL’ye kadar çıkabiliyor.

Haberin Devamı