Teknoloji JJ Abrams Onayladı: Portal ve Half-Life Filmleri Yolda

JJ Abrams Onayladı: Portal ve Half-Life Filmleri Yolda

15.03.2016 - 12:21 | Son Güncellenme:

İmza attığı projeler ile kimi zaman eleştiriler alan kimi zaman da beğeni toplayan JJ Abrams, Half-Life ve Portal film projelerinin iptal edilmediğini açıkladı…

JJ Abrams Onayladı: Portal ve Half-Life Filmleri Yolda

TV projelerinde bir türlü isteneni veremeyen ancak bunun yanı sıra beyaz perdede daha başarılı işlere imza atmış olan ünlü yönetmen ve senarist JJ Abrams, şimdilerde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Portal ve Half-Life projeleri üzerinde çalışıyor. Uzun bir süre önce gün ışığına çıkan film projeleri, ardından sessizliğe gömülmüştü. Elbette bu durumun yaşanmasından sonra akıllara projelerin iptal edildiği fikri gelmişti. Bunun üzerine bir açıklama yapmış olan Abrams, IGN ile gerçekleştirdiği söyleşi esnasında projelerin rafa kaldırılmadığını hala daha yürürlükte olduğunu resmi olarak açıklamış bulunmakta.

Haberin Devamı

Half-Life: Episode 3’ün yolunu gözleye gözleye birçok hayranın hevesi kursağında kalmış durumda. Bir türlü yeni bir duyuruya imza atmayan ve yeni bölümü tanıtmayan Valve, bunun yanı sıra yeni bir film projesi ile karşımıza çıkarak aslına bakarsak az da olsa gönülleri almış oldu. Tabi filmlerin dahi bu denli gecikmiş olması biraz hayal kırıklığı yaratmıyor değil. JJ Abrams ise konuyla ilgili açıklama yaparak aslında oyuncuların gönüllerine su serpmiş oldu. En azından artık şunu biliyoruz ki Half-Life ve Portal filmleri, kesin bir şekilde gelecek. 2013 yılından beri beklenen filmlerin iptal edilmediğini biliyoruz.

Henüz bu heyecanlı bekleyişin ne zaman sona ereceği ve bahsi geçen filmlerin vizyona giriş tarihi bilinmiyor. Eğer konu ile ilgili yeni bir duyuru ya da açıklama gelir ise haber etmiş olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

Batman Logosunun Evrimi
Yazarlar