Teknoloji Logan Paul tartışmalı videosu hakkında belgesel çekiyor

Logan Paul tartışmalı videosu hakkında belgesel çekiyor

06.07.2018 - 10:18 | Son Güncellenme:

Logan Paul vloglarını sonlandırmış olabilir, ancak YouTuber kendi belgesel serisini başlatıyor. Paul’un geçtiğimiz ocak ayında kendi hakkında yaşanan skandalla ilgili belgesel hazırlıyor.

Logan Paul tartışmalı videosu hakkında belgesel çekiyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Logan Paul, kendi hakkında yaşanan skandalla ilgili belgesel hazırlıyor. Paul, "Aslında bu yıl gerçekleşen her şey hakkında bir belgesel çekiyorum. Ocak ayında başıma gelen, hayatımda olan tüm şeyler ve gerçekte olan şeyin ruhsallığı hakkında bir belgesel hazırlıyorum" dedi.

Logan Paul, kısa süre önce yayınladığı bir videoda Japonya Fuji Dağı’nın kuzeybatı kanadındaki Aokigahara ormanını ziyaret etti. “Ağaçların Gölgesi” olarak da bilinen bu bölge, her yıl yüzlerce intihar vakasına ev sahipliği yaptığı için “İntihar Ormanı” adıyla da biliniyor.

New York Dergisi’ne göre Paul, "Tokyo Maceraları" dizisinin üçüncü bölümünde "We found a dead body in the Japanese Suicide Forest…" yani "Japon İntihar Ormanı’nda ceset bulduk" başlıklı bir video yayınladı. 15 milyondan fazla aboneye sahip bir kanalın yayınladığı videoda, yüzü bulanık birinin intihar sonucu ölü olduğu gösteriliyor. Paul, ormanda arkadaşıyla buldukları ceset üzerindeki intihar mektubunu videosunda açık açık gösterdi. Paul bu videosuyla epey çekti ve eleştiri yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

Belgeselin yayın tarihi şimdilik bilinmiyor.