Teknoloji Markafoni ilk kez GittiGidiyor’da!

Markafoni ilk kez GittiGidiyor’da!

05.10.2016 - 11:59 | Son Güncellenme:

.

Markafoni ilk kez GittiGidiyor’da

Avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan GittiGidiyor, özel alışveriş sitesi Markafoni’de bulunan ürünlerin yer aldığı bir indirim kampanyası başlattı. Markafoni ürünlerinin ilk kez GittiGidiyor üzerinden satışının yapıldığı kampanyada GittiGidiyor üyelerine özel fiyatların yanı sıra anında indirim fırsatları da sunuluyor.

Haberin Devamı

Bu hafta başlayan ve herkes tarafından büyük ilgi görenyeni sezonürünlerinin satıldığı kampanyada Markafoni’nin ürün ailesi içerisinde bulunan Hotiç ve Converse markaların yanı sıra aralarında Avva, Jack&Jones, Kom, Only gibi birçok markanın olduğu GarageSale’in ürünleri yer alıyor.

7 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek kampanya kapsamında köklü geçmişiyle günümüzde moda trendlerinin belirleyici ismi olan Converse’in ürünleri 69,90 TL’den başlayan fiyatlarla, rahat ve şık tasarımlarıyla stilinize yön veren Hotiç’in ürünleri ise yüzde 80’e varan indirimlerle GittiGidiyor üzerinden satışa sunuluyor. “GarageSale” ürünlerine özel indirimlerin de yapıldığı kampanyada, 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim de uygulanıyor.

Haberin Devamı

Kampanyada yer alan ürünlere uygun fiyat ve indirim fırsatları ile sahip olmak için, GittiGidiyor sitesindeki Markafoni bölümüne giriş yapmak yeterli.