Teknoloji Markafoni yeniden faaliyete geçti

Markafoni yeniden faaliyete geçti

22.08.2017 - 10:57 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haziran ayında kapanma kararı alan e-ticaret sitesi Markafoni, yeniden faaliyete giriyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, kapanmak üzere olan şirketi 15 milyon dolarla satın almıştı.

Markafoni yeniden faaliyete geçti

Markafoniden yapılan açıklamaya göre, firma bugün satışa başladı. E-satışla dünya moda devlerini tüketiciye sunan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, kapanmak üzere olan şirkete 15 milyon dolarla satın almıştı. Mahiroğu, 15 milyon dolarlık Markafoni yatırımıyla Türkiye'de satışa başlayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Markafoni Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, "dünyanın en renkli, heyecan verici ve eğlenceli mağazası" olmayı hedeflediklerini belirterek, "Hiç bir marka kolay yaratılmaz. Hepimiz bu toprakların insanıyız. Başka bir ülkede ne başarı elde ederseniz edin, insanınıza, memleketinize güvenerek katkı yapmadığınız sürece kendinizi eksik hissedersiniz" dedi.

Markafoni’nin internet sitesinden Cafer Mahiroğlu imzasıyla yayımlanan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

"Değişen, dönüşen dünyayı evinize getiren Markafoni ailesi olarak yeni bir başlangıç yapıyoruz. Öncü rolümüzü bilerek, halkımıza saygılı, ilkeli tavrımızla yeni projeler yapmaya devam edeceğiz. Amacımız siz dostlarımızın gereksinimlerini hızla karşılarken, iletişim kanallarını açık tutup, güçlendirmek, birlikte karar alarak ortak akılla hareket etmektir. E-ticaret sadece bir alışveriş ortamı değildir. Teknolojinin sağladığı bu olanak, bize çok yönlü dil kurma şansı vermekte; günlük yaşamın tüm renklerini paylaşmamıza zemin hazırlamaktadır. Markafoni olarak yeni dönemde, bunu bilerek yolumuza devam edeceğiz. Sanal olmayacağız... Tersine yaşamınızı kolaylaştıran, bir tıkla ulaşacağınız hakiki insanlar bulacaksınız karşınızda. Bu bilinçle dost bir gülümsemenin, sıcak bir el sıkışmanın içtenliğiyle yola koyuluyoruz..."