Oyun Dunyasi Marvel Karakterleri Cebimizde

Marvel Karakterleri Cebimizde

12.06.2015 - 14:03 | Son Güncellenme:

MARVEL Future Fight’a güncelleme ile “Galaksinin Koruyucuları”ndan sekiz karakter ve ayrıca iki yeni mod ekleniyor. Netmarble Games, popüler mobil RPG oyunu “MARVEL Future Fight”ın “Galaksinin Koruyucuları”ndan yeni kahramanlar içeren ilk büyük güncellemesini yakın zamanda duyurdu. Güncelleme ile birlikte oyuna yeni süper kahraman, bir yeni görev bölümü ve pek çok yeni içerik geliyor.

Marvel Karakterleri Cebimizde

MARVEL Future Fight’a güncelleme ile “Galaksinin Koruyucuları”ndan sekiz karakter ve ayrıca iki yeni mod ekleniyor.

Netmarble Games, popüler mobil RPG oyunu “MARVEL Future Fight”ın “Galaksinin Koruyucuları”ndan yeni kahramanlar içeren ilk büyük güncellemesini yakın zamanda duyurdu. Güncelleme ile birlikte oyuna yeni süper kahraman, bir yeni görev bölümü ve pek çok yeni içerik geliyor.

Güncelleme, var olan karakterlere yeni özellikler verirken, aynı zamanda “Galaksinin Koruyucuları”ndan çok sevilen Star-Lord, Rocket Raccoon, Groot, Gamora, Drax, Yondu, Nebula ve Ronan gibi karakterleri kostümleri ile birlikte oyuna ekliyor.

Bu karakterlerle oynamak için tek yapmanız gereken yeni eklenen “Özel Görev”i oynayıp kahramanların kilitlerini açmak için lazım olan eşyaları toplamak.

Ünlü MARVEL çizgiroman yazarı Peter David’in de yapımında rol aldığı MARVEL Future Fight oyununda Iron Man, Thor, SpideMan ve Daredevil gibi 45 karakter yer alıyor. Oyuncular, Ultron veya Doctor Octopus gibi düşmanlarla savaşmak için kendi kahraman gruplarını kurarken, aksiyon keyfini oyunun kaliteli grafikleriyle yaşıyor.