Teknoloji Meizu Watch sızdırıldı! Cihaz Apple Watch'a benziyor

Meizu Watch sızdırıldı! Cihaz Apple Watch'a benziyor

14.05.2021 - 14:43 | Son Güncellenme:

Akıllı saat tarafında önemli birkaç oyun kurucu bulunuyor. Bunlar arasında yer alan Apple, özellikle sektöre yeni girecek şirketlere de yol gösteriyor. Bu noktada sızdırılan Meizu Watch tasarımı büyük oranda Apple Watch'a benziyor.

Meizu Watch sızdırıldı Cihaz Apple Watcha benziyor

Giyilebilir akıllı cihazlara olan ilgi her geçen gün artıyor ve pek çok şirket bu alana giriş yapıyor. Meizu Watch da bu noktada karşımıza çıkıyor ve tasarımı sızdırılıyor. Akıllı saat kavisli ve kare bir tasarımı benimsiyor. biraz daha kalın bir gövdesi bulunan cihazın, özellikle spor yapmayı sevenlere sesleneceği düşünülüyor. 

Haberin Devamı

MEIZU WATCH TASARIMI VE BİLİNEN ÖZELLİKLERİ

Akıllı saatin tasarım görüntüleri Weibo üzerinden yayımlandı. Burada sızdırılan akıllı saati arkadan, önden ve yandan görebiliyoruz. Farklı uygulamalarla entegre çalışacağı özellikle belirtilen akıllı saatin, mobil ödeme hizmetleri sunma, eSIM desteği ve kalp atış hızını izleyebilme gibi özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. 

Cihaz hakkında başka bir özellik bilgisi elimizde bulunmuyor ancak akıllı saatte mikrofon da bulunabilir. Bu sayede telefon görüşmeleri de bu akıllı saat üzerinden yapılabilir.