Teknoloji Nokia 9'un tasarımı nasıl olacak? Nokia 9'un ekranı nasıl görünecek?

Nokia 9'un tasarımı nasıl olacak? Nokia 9'un ekranı nasıl görünecek?

18.09.2017 - 17:32 | Son Güncellenme:

HMD Global'in amiral gemisi Nokia 9 geçtiğimiz günlerde Geekbench'te görülmüştü. Şimdiyse Nokia 9'un tasarımı detayları sızdırıldı. Görsellerde Nokia 9'un çerçevesiz tasarımı ve çift arka kamerası dikkat çekiyor. Peki Nokia 9'un tasarımı nasıl olacak? Nokia 9'un ekranı nasıl görünecek?

Nokia 9un tasarımı nasıl olacak Nokia 9un ekranı nasıl görünecek

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Nokia'nın yeni amiral gemisi Nokia 9 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdiyse Nokia 9'un tasarımı detayları sızdırıldı. Waqar Khan tarafından paylaşılan görüntüler Nokia 9'un ön ve arka cephesini gözler önüne seriyor.

Çerçevesiz bir tasarımın baz alındığı telefonun arka kısmıında çift lensli kamera ve kablosuz şarj için cam kapaklar kullanılmış. Ayrıca arka tarafta bir de parmak izi okuyucu bulunuyor. HMD Global, tıpkı Note 8 ve iPhone X’te olduğu gibi ön tarafı komple OLED ekranla kaplamak istiyor.

Nokia 9'un teknik özellikleri arasında 5.3 inç QHD (2560 x 1440) ekran, 2,4 GHz sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, Adreno 540 grafik işlemcisi, 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza ve Android 7.1.1 Nougat yer alacağı söyleniyor. Ayrıca Nokia 9'da 4K video kaydı yeteneğine sahip 12 MP çift arka ve 12 MP ön kamera olacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Paylaşılan görüntünün resmi olmadığını belirtelim. Konsept bir çalışma olan görsel hakkında Nokia veya HMD Global açıklamadan bulunmadı.