Oyun PES 2019 resmen açıklandı ve Coutinho kapak yıldızı

PES 2019 resmen açıklandı ve Coutinho kapak yıldızı

09.05.2018 - 19:09 | Son Güncellenme:

Konami, PES 2019'u resmi olarak tanıttı. Konami, PES 2019’un daha fazla lisanslı lig, stadyum ve lisanlı ortaklık içereceğini açıkladı. Oyunun kapak fotoğrafında ise Barcelonalı yıldız Coutinho yer alacak.

PES 2019 resmen açıklandı ve Coutinho kapak yıldızı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Konami, PES 2019'un resmi duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yıl Şampiyonlar Ligi lisansını kaybettikten sonra Konami, PES 2019’un daha fazla lisanslı lig, stadyum ve lisanlı ortaklık içereceğini açıkladı. Barcelona ve Brezilya'nın yıldızı Philippe Coutinho ise PES 2019'un kapak yıldızı. David Beckham adıyla aynı olan David Beckham Edition'ın yanı sıra Legend Edition'ın da kapak yıldızı.

Oynanış bölümünde ise futbolcular için çeşitliliği ve bireyselliği arttıran 11 yeni yetenek özelliği geliyor. Çapraz dönüş, bakmadan pas, kontrollü çelme, düşen şut ve yükselen şut gibi yeni beceriler ile birlikte oyundaki toplam beceri sayısı 39’a çıkıyor. Performansı ve davranışı etkileyen yeni bir görünür yorgunluk sistemi de var. Oyuncular artık yorgun olduklarında net bir görsel gösterge veriyorlar. Oyun fiziği ve kutlamalar da olacak PES 2019, top sahanın dışına çıktığında yeni topun daha hızlı gelmesini sağlayacak.

Haberin Devamı

PES 2019 resmen açıklandı ve Coutinho kapak yıldızı

myClub, PES 2019'da FIFA Ultimate Team'e çok benziyor. Konami, yepyeni bir oyuncu kart tasarımına sahip olduğunu ve haftanın oyuncuları ve oyuncularını içeren "yüksek performanslı oyuncuları" tanıttığını söyledi. Haftalık kartların oyuncuları gerçek dünya performanslarına dayalı istatistikleri geçici olarak artırdı. Efsane oyuncular daha önce anılan Beckham, Maradona, Cruyff, Nedved, Gullit, Maldini ve Kahn'ı içeriyor. PES 2019, ayrıca 4K ve HDR desteğine de sahip olacak.

PES 2019, Steam, PlayStation 4 ve Xbox One ile PC için 30 Ağustos 2018'de piyasaya çıkacak. Nintendo Switch sürümü hakkında bilgi yok.