Teknoloji Plantronics RIG 4VR Kulaklığı Duyuruldu

Plantronics RIG 4VR Kulaklığı Duyuruldu

18.04.2016 - 15:04 | Son Güncellenme:

Oyun severler için hem gündelik kullanım hem de turnuva seviyesinde kulaklık modelleri sağlayan Plantronics yeni kulaklığını duyurdu.

Plantronics RIG 4VR Kulaklığı Duyuruldu

Plantronics RIG 500 serisinin son üyesi RIG 4VR adındaki kulaklık Playstation 4 için geliştirilmiş. Ürün ile birlikte Playstation VR ve Dualshock 4 kablosuz kumandaları için uyumlu kablolar gelecek. 40mm kulaklık sürücüleri ve düşük frekans aralığında çalışan yükseltme cihazları ses kalitesinin korurken bas seslerin duyulmasına imkan sağlıyor.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada yapay gerçeklik aksesuar ve oyun geliştiricileri ile birlikte çalışarak, VR kaskları kullanılırken oluşabilecek taşıt tutması hastalığının önüne geçilmesinin planlandığı ifade edilmiş. Görüntü ve ses arasındaki senkronizasyon uyumsuzluğunun giderilmesi ise VR teknolojisinin geleceği için oldukça önemli bir yere sahip.

Kulaklıkta tasarım olarak hafif malzemeler kullanılmış. Kullanıcılara sıra dışı bir rahatlık sağlamak için oldukça esnek bir kasa ve modüler parçalar seçilmiş. Kulaklık tasarımı itibari ile kulağı terletmeyecek ve VR kaskları ile birbirine tam oturacak şekilde geliştirilmiş. Ortam sesinin bir miktar duyulabilmesine olanak sağlayarak yapay gerçeklik oturumlarında kullanıcının doğal dengesini sağlamasına olanak veriliyor.

Haberin Devamı

Plantronics ses teknolojilerinde önde gelen bir firma. Bluetooth destekleyen kulaklıklar gibi kullanıcıların ihtiyacına yönelik kaliteden ödün vermeyen ve müşterilerine en üstün hizmeti sunmayı amaçlayan bir anlayışa sahip. Plantronics iletişim konusunda oyun endüstrisi dışında bir çok sektörde hizmet vermeye devam etmekte. Kulaklığın bu yılın Ekim ayında çıkması beklenen Playstation VR ile birlikte satışa çıkacağı açıklanmış.

Sony’nin Project N Kulaklıkları Gösterildi