Teknoloji Pokemon GO güncellemesi geldi!

Pokemon GO güncellemesi geldi!

10.08.2016 - 15:25 | Son Güncellenme:

Pokemon GO çılgınlığı tüm hızıyla devam ediyor. Mobil platformanda adete patlama yapan Pokemon GO oyununun firması, şikayetleri dinledi ve güncelleme yaparak sorunların çoğuna çözüm üretti. İşte Pokemon GO yeni güncelleme özellikleri...

Pokemon GO güncellemesi geldi

Pokemon GO oyununun çılgınlığı devam ediyor.Popülaritesini kaybetmeyen Pokemon GO, Android ve iOS platformlarındaki uygulamasını yeni özellikler iel güncelledi. İşte güncelleme ile Pokemon GO'ya gelen özellikler.

Haberin Devamı

Pokemon GO Yeni Özelliklerle Güncellendi
Milyonları sokağa döken Pokemon GO için ilk sükse yaptığı sıralar gelip geçici bir heves denmişti. Ancak Pokemon GO'nun geliştiricisi Niantic, oyuncuların isteklerini dinlemiş ve güncellemeler ile oyunu daha iyi hale getirmek için kolları sıvamıştı.

Pokemon Go oyuncuları için muazzam bir uygulama olan PokeDetector incelemesi ile karşınızdayız....
Server sorunları ile boğuşan Pokemon GO, son gelen güncelleme ile sorunlarının büyük bir bölümünden kurtulmuşa benziyor. iOS'te sürüm 1.3.0'a Android'de ise sürüm 0.33'e yükselen Pokemon GO yeni özellikler ile oyuncuların karşısına çıkıyor.

- Pokemon eğitmenleri için seyahat ederken araç ile gidip gitmediklerini soran yeni özellik eklendi.

Haberin Devamı

- CurveBall'un atış doğruluğu arttırıldı.

- Deneyim puanlarında kazanılan bonuslardaki hatalar düzeltildi.

- Başarımlardaki simgeler düzeltildi.

- Pokemon eğitmenleri için bir kereliğine mahsus nickname değiştirme özelliği eklendi.

- Batarya tasarruf modu tekrardan eklendi.

- Takım liderlerine yeni görseller eklendi. (Candela, Blanche ve Spark)

- Küçük metin düzeltmeleri yapıldı.

- Yakındaki Pokemon'lar özelliği için bir kaç yeni özellik test ediliyor. Bu özellik için bazı arayüz iyileştirmeleri yapıldı.

Pokemon go güncellendi

Çıkmasıyla dünyanın gündemine oturan Pokémon GO güncellendi ve bu güncelleme ile bazı değişiklikler hemen göze çarptı.

Pokémon GO iOS uygulamasında daha önce olan düşük pil modu bu güncelleme ile gizemli bir şekilde ortadan kalktı. Gelen bir diğer büyük yenilik ise artık ekran alta bakarken de oynanabiliyor. Önceden ekran kararıyor ve tuş kilidi devreye giriyordu bu yüzden dolayı kullanıcılar sürekli ekrana bakmak zorunda kalıyordu. Artık elinizde tutarken de oyunu oynayabileceksiniz.

Yeni gelen güncelleme ile beraber oyunun versiyonu 1.3‘e yükseldi. Daha önce takım liderlerinin sadece silüetlerini görüyorduk şimdi ise Blanche, Candela ve Spark’ın resimleri mevcut. Her oyuncuya bir defa isim değiştirebilme hakkı tanındı ve uygulamada ki diğer hatarlar giderildi.

Haberin Devamı

Çok Beklenen Özellik Yok
Kaldırılması ile beraber oyuncuları isyana sürükleyen, yakınlardaki pokemonları gösteren radar özelliği bu güncellemede de geri gelmedi. Daha çok puan getiren ve başarı oranını yükselten falsolu toplar artık daha düzgün bir şekilde hedefe gidecek.