Oyun Dunyasi Rainbow’a Yenilikler Yolda

Rainbow’a Yenilikler Yolda

02.08.2016 - 16:33 | Son Güncellenme:

Ubisoft‘un sancılı dönemlerinin bitmek bilmediği son bir kaç yıldır, gelen en düzgün oyun olan Rainbow Six Siege‘in üçüncü indirilebilir içeriği Operation Skull Rain bugün geliyor. Operation Skull Rain indirilebilir içerikte Season Pass sahibi olmayan ya da bu DLC’yi satın almayan herkesin erişebileceği yeni bir harita hemen oyuna ekleniyor. Ancak yeni gelecek olan iki operatör ancak bir […]

Rainbow’a Yenilikler Yolda

Ubisoft‘un sancılı dönemlerinin bitmek bilmediği son bir kaç yıldır, gelen en düzgün oyun olan Rainbow Six Siege‘in üçüncü indirilebilir içeriği Operation Skull Rain bugün geliyor.

Haberin Devamı

Operation Skull Rain indirilebilir içerikte Season Pass sahibi olmayan ya da bu DLC’yi satın almayan herkesin erişebileceği yeni bir harita hemen oyuna ekleniyor. Ancak yeni gelecek olan iki operatör ancak bir hafta sonra erişilebilir olacak. Tabii ki bu bekleme durumu DLC ya da Season Pass sahibi olan oyuncular için geçerli değil. İndirilebilir içerik aktif olur olmaz, istedikleri operatör ile oynama şansına erişecekler. Rainbow’a gelen yenilikleri içeren videoyu buradan izleyebilirsiniz.