Teknoloji Resident Evil: The Final Chapter’a Hazır Olun!

Resident Evil: The Final Chapter’a Hazır Olun!

10.08.2016 - 15:29 | Son Güncellenme:

Uzun bir süredir izleyiciler ile buluşması beklenen Resident Evil: The Final Chapter, nihayet tanıtım videosu ile boy gösterdi…

Resident Evil: The Final Chapter’a Hazır Olun

Capcom tarafından temelleri atılan Resident Evil, bilindiği üzere başlangıçta bir oyun olarak doğmuştu. Konsollar için satışa sunulduktan sonra epey yankı uyandıran yapım, hemen ardından bir seriye dönmüş ve 2. 3. 4. gibi birçok yeni halka ile birlikte raflardaki yerini almıştı. Şimdilerde dahi oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan Resident Evil, çok yakında kendisini beyaz perde de gösterecek. Zira Capcom, yapmış olduğu lisans anlaşması ile birlikte seriyi film olarak beyaz perdeye taşımaya devam ediyor. Bu kez final bölümü olarak boy göstermesi beklenen yeni filmin ilk tanıtım videosu yayımlanmış bulunmakta. Aslına bakarsak fragman öncesi kısa bir video yayımlandı demek daha doğru olacaktır. Bunun nedeni Resident Evil: The Final Chapter için yayımlanan videonun pek detay içermemesinden ve kısa oluşundan kaynaklanmakta.

Haberin Devamı

Milla Jovovich Baş Rolde!

Oyun serisinde olmayıp kendisini film evreninde gösteren Alice karakteri, bir kez daha Milla Jovovich tarafından canlandırılacak. Oyunlara dahi eklenmesi istenen Alice karakteri, her zaman olduğu gibi maceradan maceraya atlarken aynı zamanda ünlü karakterlerden de yardım alacak.

Claire ve Abigail Filmde Yer Alanlar Arasında

Gün içerisinde uzun tanıtım videosu yayımlanması beklenen Resident Evil: The Final Chapter filminde oyunlardan alışık olduğumuz Claire Redfield karakteri de bulunacak. Bunun yanı sıra Abigail, Dr. Alexander Isaacs ve Albert Wesker gibi karakterlerin de filmde yer alacağını söyleyebiliriz.