Oyun Dunyasi Robin, Nightwing, Catwoman Olmak İster Misiniz?

Robin, Nightwing, Catwoman Olmak İster Misiniz?

28.04.2015 - 12:30 | Son Güncellenme:

DC evreninin sevilen karakteri Batman, bu sefer Batman: Arkham Knight ile tekrar hayat buluyor. Üstelik oyunu Robin, Nightwing, Catwoman olarak da oynayabileceğiz. Nasıl mı? Rocksteady Studios'un yapımcılığını üstlendiği oyunumuz Batman: Arkham Knight, PC, PS4 ve Xbox One platformlarında çıkış yapacak. Takvimlerimiz ise 23 Haziran tarihine ayarlandı bile.

Robin, Nightwing, Catwoman Olmak İster Misiniz

DC evreninin sevilen karakteri Batman, bu sefer Batman: Arkham Knight ile tekrar hayat buluyor. Üstelik oyunu Robin, Nightwing, Catwoman olarak da oynayabileceğiz. Nasıl mı?

Rocksteady Studios‘un yapımcılığını üstlendiği oyunumuz Batman: Arkham Knight, PC, PS4 ve Xbox One platformlarında çıkış yapacak. Takvimlerimiz ise 23 Haziran tarihine ayarlandı bile. Warner Bros.’un verdiği bilgiye göre oyunda Robin, Nightwing ve Catwoman olarak da oynayabileceğiz. Oyunda dual-play sistemi olacak ve karakterler arasında geçiş yapabileceğiz. Bu da Batman ve Robin yanyana savaşırken, Robin’i de deneyimleyebilmek anlamına geliyor. Tam olarak co-op bir oynanış beklemeyin, daha çok alternatif bir dövüş sistemi gibi.

Robin, Nightwing, Catwoman videosu için tıklayın.