Oyun Dunyasi Robin Williams, World of Warcraft'daki Yerini Aldı

Robin Williams, World of Warcraft'daki Yerini Aldı

08.09.2014 - 23:06 | Son Güncellenme:

Hayranlarının yoğun isteği üzerine, geçen ay ölen aktör Robin Williams, World of Warcraft oyununda bir karakter olarak yerini aldı.

Robin Williams, World of Warcraftdaki Yerini Aldı

12 Ağustos’da kaybettiğimiz sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı ve komedyen Robin Williams herkesi şoka sokmuştu. Oscar, Emmy, Altın Küre ve Sinema Oyuncuları Derneği ödüllerinin sahibi aktör, geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında girdiği depresyona yenik düşüp aniden aramızdan ayrılmıştı.

Bilgisayar oyunlarını çok sevdiği bilinen Williams, ünlü Nintendo oyun serisi Legend of Zelda’dan esinlenerek, kızına “Zelda” ismini koymuştu. Vefat eden çok sevilen aktörün ardından, hayranları kendisinin de çok sevdiği dünyaca popüler fantastik MMO World of Warcraft’da, bir karakter olarak anılması için imza kampanyası gerçekleştirmişlerdi.

İşte World of Warcraft yapımcısı Blizzard bunu gerçekleştirdi ve Williams en ünlü seslendirme rollerinden biri olan, Aladdin filmindeki lamba cininin bir benzeri şeklinde oyunda yerini aldı. Oyunun Kasım’da piyasada olan “Warlords of Draenor” isimli eklenti paketinde, bir adada bulunacak lambaya dokunulunca ortaya çıkacak karakter, filmden ünlü bir cümlesini söyleyecek.

Ayrıca Blizzard oyuna başka Williams göndermeleri de koymuş. Oyunda ilk dizilerinden olan “Mork and Mindy”ye gönderme olarak bir yumurtanın içinde bir makine bulabilir, veya “Toys” ile “Mrs.Doubtfire” filmlerindeki rollerine atıf yapılan ilginç karakterlerle karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Karakter videosunu izlemek için buraya tıklayınız.