Teknoloji Samsung Galaxy S10'a ait en net görsel paylaşıldı

Samsung Galaxy S10'a ait en net görsel paylaşıldı

04.01.2019 - 14:09 | Son Güncellenme:

Samsung’un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S10'u 2019'un Şubat ayında tanıtması bekleniyor. Şimdiyse Samsung Galaxy S10’un gerçek görüntüleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S10a ait en net görsel paylaşıldı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung, Şubat ayında tanıtılacak Galaxy S10 üzerinde çalışıyor. Bugüne kadar telefon hakkında birçok söylenti çıktı ama cihazın renderlerından başka bir şey göremedik. Galaxy S10’un temel modeli olan Beyond 1, ortaya çıktı.

Beklendiği gibi, cihaz ön-kameraya eşlik etmek üzere çentiksiz Infinity O ekrana sahip. Galaxy S10'da ekrana daha fazla yer vermek adına ultra ince çerçeveler kullanılmış. Mate 20 Pro gibi Samsung Galaxy S10 da cep telefonları ve saatler gibi diğer uyumlu cihazları kablosuz olarak şarj etme özelliğine sahip olacak.

Beyond 1 Galaxy S10'un temel modeli olduğu için, ön tarafta tek kamera olacak. Plus versiyonunda ise yatay olarak sıralanmış dört kamera yer alacak. Bu yüzden kesik kısım daha geniş. Üst ve alt kısımdaki çerçeveler Galaxy S9 ve Note 9 ile karşılaştırıldığında daha ince. Söylentilere göre, Galaxy S10 ve S10 +'ın üç farklı şekilde gelmesi bekleniyor; 5,8 inç, 6,1 inç ve 6,4 inç. Modeller yerleşik ekran içi parmak izi tarayıcı da sahip olacak.

Haberin Devamı

Amiral gemilşeri gücünü Exynos 9820 çipsetinden alacak. ABD’de satılacak Advanced Pro versiyonunda ise Snapdragon 855 kullanılacak. Kameraların sayısı bilinse de cihazların kamera özellikleriyle ilgili herhangi bir ayrıntı yok.