Teknoloji Samsung Galaxy S10'un tasarımı nasıl olacak?

Samsung Galaxy S10'un tasarımı nasıl olacak?

16.11.2018 - 11:31 | Son Güncellenme:

Samsung Galaxy S10 tasarımı patent üzerinde detaylandırıldı. Galaxy S10 ekran tasarımı kavisli bir yapıya sahip olacak. Kamera sensörü ise ekranın içine gömülecek.

Samsung Galaxy S10un tasarımı nasıl olacak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung Galaxy S10, Galaxy S8 ve S9'dan son derece farklı bir cihaz olacak. Yeni bir patent, Samsung'un son geliştirici konferansında duyurduğu Infinity-O modelini benimseyen telefon modellerinin tasarımlarını gösteriyor. Bu model, yuvarlak köşeleri olan tam ekrana sahip. Patent, WIPO (Dünya Fikri Mülkiyet Ofisi) tarafından dosyalandı.

Model A'nın köşeleri Galaxy Note9'un kare köşelerine daha çok benziyor. Model B ise Galaxy S9 köşelerine çok daha yakın. C, E, F ve J gibi diğer modellerde farklı kenarlarda ve konfigürasyonlarda kavisli cam bulunuyor. Galaxy S10 ve S10 Plus’ın F veya C modellerinden oluşan bir kombinasyonla karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Kamera sensörleri ise ekranın sol üst köşesine gömülecek.

Haberin Devamı

Samsung Galaxy S10un tasarımı nasıl olacak

Diğer söylentiler arasında S10'un ultrasonik ekran üzeri parmak izi tarayıcısına ve üç arka kameraya (standart, geniş ve telefoto) sahip olacağı alıyor.

Samsung Galaxy S10, MWC 2019 etkinliğinde boy gösterecek.

Yazarlar