Teknoloji Samsung'un ilk katlanabilir telefonu hangi adla gelecek?

Samsung'un ilk katlanabilir telefonu hangi adla gelecek?

21.11.2018 - 14:59 | Son Güncellenme:

Samsung, merakla beklenen katlanabilir telefonunu kısa süre önce düzenlediği geliştirici konferansında ortaya çıkardı. Şirketin One UI adlı yeni arayüz ve Infinity-O Display tasarımıyla gelmesi beklenen katlanabilir telefonunun adı ne olacak?

Samsungun ilk katlanabilir telefonu hangi adla gelecek

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung, Samsung Geliştirici Konferansı kapsamında katlanabilir ekran ilk akıllı telefonunu sergiledi, bazı bilgiler paylaştı. Infinity Flex Display yani Sonsuz Esnek Ekran olarak adlandırılan cihaz, şirketin telefonu tablete dönüştüren ilk katlanabilir hibrit cihazı olma özelliğini taşıyor.

Wall Street Journal (WSJ), Samsung'un katlanabilir akıllı telefonun hangi isim ile piyasaya çıkacağını ve Samsung’un cihazı ne zaman tanıtacağını açıkladı.

WSJ’ye göre Samsung, katlanabilir akıllı telefonunu Samsung Flex ya da Galaxy Flex olarak adlandıracak. "Galaxy", Samsung'un en güçlü mobil markası ve katlanabilir telefonun bu hattın bir parçası olarak görülmemesi garip olabilir.

Samsung Flex ya da Galaxy Flex, 2019’un başında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Sorun şu ki Samsung, Galaxy S10 modelini de 2019’un başında tanıtacak. Daha önceki bir raporlarda, Galaxy S10 ve Galaxy F'nin Mart ayında tanıtılacağı iddia edildi. Şirketin iki cihazı aynı anda tanıtmak istemediği söyleniyor. Bu nedenle Barcelona’da düzenlenecek MWC 2019’da bu cihazlardan biri tanıtılabilir.