Teknoloji Samsung'un sanal asistanı 'Sam' herkesin dilinde

Samsung'un sanal asistanı 'Sam' herkesin dilinde

02.06.2021 - 14:52 | Son Güncellenme:

Samsung'un sanal asistanı olarak tanıttığı Sam, sosyal medyada ses getirmeyi başardı. Üç boyutlu bir karakter olan Sam, Samsung'un Lightfarm Studios tarafından oluşturuldu.

Samsungun sanal asistanı Sam herkesin dilinde

Samsung'un oluşturduğu bu Sam karakteri içinse özellikle Twitter üzerinden bazı iddialar dönüyor. Tech Agent adlı Twitter kullanıcısı bu karakteri çok beğendiğini ve Samsung'un bu karakteri kesinlikle bir yerde kullanması gerektiğini söylüyor. 

Haberin Devamı

SAMSUNG'UN DİKKAT ÇEKEN KARAKTERİ SAM

Bildiğiniz üzere Güney Kore merkezli Samsung, Bixby adı verilen bir sanal asistana sahip. Bu asistan çoğu zaman eleştiriliyor ve Samsung tarafından değiştirilmesi ya da geliştirilmesi isteniyor. İşte bu noktada şirketin yeni asistanı olacağı düşünülen Sam'in, ilerleyen dönemde karşımıza çıkması oldukça yüksek. 

Samsungun sanal asistanı Sam herkesin dilinde

Sam hakkında şu anda elimizde resmi bir açıklama yok ancak Lightfarm Studios tarafından yayımlanan söz konusu fotoğrafların olduğu sayfa kaldırılmış durumda. Karakterin yalnızca fotoğrafları bulunuyor bu sebeple hareketli bir karakter mi henüz bilmiyoruz. Öte yandan karakterin görselleri sosyal medyada çok fazla dolanıyor ve oldukça beğenildiği de görülüyor. Karakter tahmin edebileceğiniz üzere anime dünyasının nefessiz takip edildiği Güney Kore ve Japonya gibi ülkelerde dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Samsungun sanal asistanı Sam herkesin dilinde