Teknoloji Samsung'un yeni telefonu Galaxy S22 Ultra böyle olabilir

Samsung'un yeni telefonu Galaxy S22 Ultra böyle olabilir

02.10.2021 - 16:31 | Son Güncellenme:

Samsung'un yolda olan Galaxy S22 Ultra modeli için bazı yeni tasarım görselleri ortaya çıktı. Cihazın şimdiye kadar sızdırılan özellikleri ve tasarımı hakkında bildiğimiz her şey...

Samsungun yeni telefonu Galaxy S22 Ultra böyle olabilir

Sızdırılan tasarım görsellerinde telefonun arka tarafta farklı bir kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Galaxy S22 Ultra arka tarafta çok daha farklı ve 'daha fazla sayıda kameya' sahip olacak gibi duruyor. 

Haberin Devamı

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA ÖZELLİKLERİ

Daha önce sızdırılan detaylardan da yorum yapıldığı kadarıyla Galaxy S22 Ultra, Samsung'un üretimini durdurma kararı aldığı Galaxy Note serisinin potansiyel bir alternatifi olacak. Bu sebeple S21 Ultra ile gelen S Pen desteği, S22 Ultra ile genişleyecek ve cihaza dahil edilecek özel bölüm ile telefonda taşınabilecek. 

Samsungun yeni telefonu Galaxy S22 Ultra böyle olabilir

Sızıntılarıyla tanınan Steve H.McFly( OnLeaks) Ice Universe tarafından sızdırılan bazı görsellere dayanak göstererek yeni görseller paylaştı. 

Samsungun yeni telefonu Galaxy S22 Ultra böyle olabilir

Bu görsellere göre yeni Samsung telefonu görsellerdeki gibi olabilir ancak 'tamamıyla böyle' olacak demek için çok erken. İlerleyen dönemde yeni akıllı telefon modeli hakkında daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor. 

Haberin Devamı

En son ortaya çıkan bilgilere göre yeni Galaxy S22, 21 Ekim'de tanıtılacak.