Teknoloji t-appz’le e-ticaret sitelerinizi kolayca ve ucuza oluşturun

t-appz’le e-ticaret sitelerinizi kolayca ve ucuza oluşturun

30.01.2017 - 15:35 | Son Güncellenme:

Türkiye’de CarrefourSA, TeknoSA, Markafoni, Trendyol, Atlas Global ve Gittigidiyor gibi en büyük 20 e-ticaret sitesinin 13’ünün mobil ticaret altyapısını inşa eden t-mob’un piyasaya sürdüğü son ürün t-appz’le e-ticaret siteleri iOS ve Android telefon ve tabletlerde çalışan uygulamaları hiç kod yazmadan ve dolayısıyla yüksek bedeller ödemeden oluşturabilecek.

t-appz’le e-ticaret sitelerinizi kolayca ve ucuza oluşturun

Türkiye’den 100% yerli sermaye ve mühendislikle çıkan ve özellikle Avrupa ve Amerika’da büyük ilgi gören t-appz’in dünyanın birçok ülkesinden kullanıcısı var. Türkiye’de de Evidea,Altıncı Cadde, Aradolu ve ereyon gibi firmaların mobil uygulaması da yine t-appz’e ait.

Haberin Devamı

Mobil cihaz kullanımının yaygınlaşması ve hatta dizüstü ve masaüstü bilgisayar kullanımını geçmesiyle perakendeciler için büyük bir önem kazanan mobil dünyada etkili bir yer edinmek ve satış oranlarını arttırmak için en önemli araç hiç kuşkusuz mobil uygulamalar.Mobil internet sitelerine nazaran daha yüksek dönüşüm oranları sağlayan mobil uygulamaların en büyük dezavantajı yüksek yazılım ve bakım maliyetleriydi. İşte tam bu noktada t-appz, e-ticaret altyapısı ne olursa olsun firmaların yardımına koşuyor. Tek satır kod yazmadan mobil ticaret uygulamanızı oluşturmanızı sağlayan t-appz sizi yüksek maliyetlerden kurtarırken, sürekli ve hızla değişen mobil dünyada güncelleştirmelerle uğraşmanıza gerek bırakmadan çok yüksek kaliteli mobil çıktısı ile sadece satışlarınıza odaklanmanızı sağlıyor.

Haberin Devamı

İşte t-appz mobil ticaret platformunu diğer uygulamalarından ayıran özellikler;

  • Hızlı &Native: Mobil ticaret uygulamanızı hangi sektörden olursanız olun çok kısa zamanda dizayn edebilir, AppStore ve Google Play’de yayınlayabilirsiniz.
  • Kolay: Kodla, yazılımla ugˆras¸manız gerekmez!
  • Güncelleme: Degˆis¸en mobil teknoloji ve cihazlara go¨re otomatik olarak gu¨ncellenir. Gu¨ncellemelerdendogˆacak zaman ve maddi kayıplara ugˆramazsınız.
  • Eşzamanlı: t-appz e-ticaret sitenizle es¸ zamanlı c¸alıs¸ır. E-ticaret sitenizde yaptıgˆınız her tu¨rlu¨ gu¨ncelleme mobil uygulamanıza da yansır.
  • Test & Otomasyon: t-appz mobil uygulamanızda gerc¸ekles¸ebilecek olası hatalara kars¸ıo¨nlemini alır, 100 u¨zerinde mobil cihaz u¨zerindegerc¸ekles¸tirdigˆi testlerle teknik hatalar olus¸madansorun c¸o¨zu¨lu¨r.
  • Ödeme Sistemi entegrasyonu: t-appz kullandığınız ödeme sistemleriyle entegre olarak, ödemelerinizi mobilde de bu poslardan almanıza olanak sağlar.

Daha fazla bilgi almak için http://t-appz.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.