Oyun Dunyasi Titanfall'un Dizisi Geliyor

Titanfall'un Dizisi Geliyor

17.08.2014 - 20:48 | Son Güncellenme:

Senelerdir bir World of Warcraft veya Halo dizisi veya filmi bile yapılmamışken, Titanfall için CGI destekli live-action bir dizi geliyor.

Titanfallun Dizisi Geliyor

Respawn’ın bolca dev robot eklenmiş hızlı aksiyon oyunu Titanfall, Xbox One ve PC’de çıktığından beri devamlı yeni içerikle besleniyor. Oyuncularını bir dakika boş bırakmayı sevmeyen Titanfall için şimdi de bir live-action dizi hazırlanmakta.

Yönetmenliğini William Chang’ın üstlendiği ve yapımını PlayFight görsel efekt stüdyosunun gerçekleştirdiği “Free The Frontier” isimli live-action dizinin fragmanı yayınlandı. Daha önce Call of Duty oyunu için “Operation Kingfish” isimli kısa filmde ve Rocket Jump YouTube kanalının “Video Game High School” isimli web dizisinde çalışan stüdyo, bu sefer Titanfall evrenini gerçeğe çevirmeye uğraşıyor.

Kanada kökenli PlayFight, Titanfall dizisinde hem gerçek aktörlerle çekilmiş sahneler, hem de bilgisayar destekli grafikleri içiçe kullanıyor. Bu öğeler aksiyon sahnelerinde birbirine o kadar iyi yedirilmiş ki, fragmanda bazen live-action bölüm nerede bitiyor, neresi tamamen CGI anlamak mümkün olmayabiliyor.

Respawn firması yaptığı açıklamada bu projede PlayFight ile çalışmaktan memnun olduklarını ve stüdyonun, Titanfall evrenini canlandırmak ve hikayesini genişletmek için gerekli yeteneğe sahip olduklarına inandıklarını belirtiyor.