Teknoloji Türkiye’de Bir İlk; LG G5 Kutu Açılışı [Video]

Türkiye’de Bir İlk; LG G5 Kutu Açılışı [Video]

26.04.2016 - 14:18 | Son Güncellenme:

LG’nin yeni nesil amiral gemisi G5, hem donanımı hem de tasarımı ile öne çıkan bir telefon. Peki kutu içeriği bize ne sunuyor? Gelin birlikte LG G5 Kutu Açılışı yapalım.

Türkiye’de Bir İlk; LG G5 Kutu Açılışı [Video]

LG, yeni nesil amiral gemisi G5‘i Şubat ayında yapılan Mobil Dünya Kongresinde tanıttı. G5, bir önceki nesil G4‘e göre büyük bir değişim ve gelişim gösteriyordu. Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile aynı gün tanıtılan G5‘in; geçtiğimiz yıl CES 2015 fuarında tanıtılan G Flex 2 gibi CES 2016 fuarında tanıtılması gerektiğini düşünüyoruz. Güney Koreli teknoloji devi LG, yeni nesil amiral gemisi ile oldukça iddialı. Biz de silikonvadisi olarak herkesten önce LG G5 Kutu Açılışı ile karşınızda olmak istiyoruz.

Haberin Devamı

Bu noktada LG Türkiye‘ye bir de serzenişimiz olacak. Rakipleri Huawei, Samsung ve HTC telefonları piyasaya sürmeden bizlere yollarken biz telefonu dışarıdan kendi çabalarımızla bulmak durumunda kalıyoruz. Bu telefonların arasında ilk tanıtılan LG G5‘in çok daha önceden elimizde olmasını umuyorduk ama maalesef böyle olmadı.

Bu videoyu hızlı olması açısından kendi “şahsi” hesabımda paylaşıyorum. LG G5‘in detaylı incelemesini ve farklı testlerini çok yakında Silikonvadisi Youtube kanalında sizlerle paylaşacağız. Silikonvadisi Youtube kanalına abone olmayı lütfen unutmayın…

LG G5‘in modüler yapısı sayesinde alt tarafta bulunan kapak çıkartılarak farklı apartlar ile kullanıcı deneyimi arttırılmaya çalışılıyor. Buraya takılan Cam Plus kamera özelliklerini geliştirirken ve Hi-Fi Plus ise telefona 32 bit ses desteği sunan bir aparat. Bu arkadaşların hangilerinin ücretsiz, hangilerinin ücretli olarak verileceğini ise aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı
LG G5’in Arkadaşları Ücretsiz Verilecek mi?

Şimdi dilerseniz lafı fazla uzatmadan LG G5‘in Kutu Açılış videosuna bakalım. Bu noktada şunu belirtmeden geçmek istemiyoruz. Takipçilerimizden biri LG Türkiye ile yaptığı bir konuşmayı tarafıma yolladı ve bu konuşmada kutu içinden Bang & Olufsen kulaklık çıkacağının resmi olarak dile getirildiğini görüyoruz. Bizim açtığımız kutu içinden ise LG markalı bir kulaklık çıktı ve resmi kanaldan söylendiği gibi B&O kulaklığa kutu içeriğinde maalesef rastlayamadık. Burada da tam bir muamma var.

Soru şu; LG G5‘in kutu içeriğinde B&O yani Bang & Olufsen kulaklık olacak mı olmayacak mı? Videoda görülen, kutu içinden çıkan ve üzerinde LG yazan bu kulaklık B&O‘nun ürettiği bir kulaklık mıdır?