Teknoloji Twitter yeni mesajlaşma özelliklerini duyurdu

Twitter yeni mesajlaşma özelliklerini duyurdu

20.08.2021 - 09:57 | Son Güncellenme:

Twitter toplu mesaj göndermeyi kolay hale getirmenin yanında farklı özellikleri de kullanıcılara sunacak. Yeni özelliklerini duyuran Twitter’ın özellikle birden fazla kişiye doğrudan mesaj gönderme imkanı sunması dikkat çekiyor.

Twitter yeni mesajlaşma özelliklerini duyurdu

Toplu mesaj gönderme artık sosyal medya ağlarının rutin özelliklerinden biri olmuş durumda. Twitter da bu furyaya katılıyor. İlk etapta kullanıcılar birkaç hafta içinde 20’den fazla kişiye toplu mesaj gönderebilecek.

Haberin Devamı

YENİ ÖZELLİKLERİN BİR KISMI iOS KULLANICILARI İÇİN GELECEK

Bunun akabinde Twitter’a gelecek bir diğer özellik ise mesajların kaydırılması. Geliştirici ekip, gerçekleştirdiği iyileştirme sayesinde sohbet sayfalarına hızlı kaydırma butonlarını dahil ediyor. Bu buton, bir kişiyle olan görüşmenizdeki son mesaja bir dokunuşla ulaşmanıza olanak sağlıyor.

Twitter yeni mesajlaşma özelliklerini duyurdu

Öte yandan sohbetlerde yer alan bir mesaja uzun süre basılı tuttuğunuzda emoji ile de tepki vereceksiniz. Bir süre önce gelmiş olan bu özellik, sonrasında kısa süre içinde kaldırılmıştı. Söz konusu özellik ilk aşamada iOS kullanıcılarına sunulacak.

Twitter’ın kullanıcılara sunduğu bir diğer özellik ise anasayfa bir filtreleme yapması. Kullanıcılar, bu filtreleme sayesinde mesajlarını tarihlere göre gruplandırılmış olarak görüntüleyebilecekler ancak belirtmekte fayda var ki bu özellik önce iOS için sunulacak daha sonra da Android kullanıcılarına gelecek.