Teknoloji Xiaomi için geliştirilen etkileyici akıllı telefon konsepti

Xiaomi için geliştirilen etkileyici akıllı telefon konsepti

20.05.2021 - 14:46 | Son Güncellenme:

Xiaomi yeni telefonlarını tanıtmaya devam ederken tasarımcıların marka için konseptleri ortaya çıkıyor. Kompakt ve minimal çizgilere yer verilen konsept tasarımı oldukça etkileyici duruyor.

Xiaomi için geliştirilen etkileyici akıllı telefon konsepti

Çin merkezli teknolojik ürünler üreticisi Xiaomi, yeni cihazlarını piyasaya sürmeye devam ediyor. Daha önce pek çok markaya  gönderme yapan Xiaomi, en son Bill ve Melinda Gates evliliğinin bitişine gönderme yapmıştı ve bu hamlesiyle ortalığı karıştırmıştı.

Haberin Devamı

Xiaomi İngiltere'nin Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla gündeme gelen şirket, eleştiri oklarını üstüne çekti. Zira dünyanın şu anda konuştuğu boşanmaya gönderme yapan Xiaomi, yaptığı bu Twitter paylaşımını bir 'iPhone'dan yaptı. Yapılan paylaşım hemen silinse de ekran görüntüsü alan Twitter kullanıcıları konu hakkında paylaşımlar yapmaya başladı.

Xiaomi için geliştirilen etkileyici akıllı telefon konsepti

Bunun ışığında bir endüstriyel tasarımcı olan Yifan Hu, Xiaomi'nin mart ayında açıkladığı 'Alive' markasının kimliğine uygun düşecek şekilde bir akıllı telefon konsept tasarımı geliştirdi. Geleceğin Xiaomi Mi telefonu olarak adlandırılan telefon Google Pixel ve iPhone birleşimi bir görünüme sahip.