Teknoloji Yeni Battlefield bu sene geliyor! Battlefield 5 ne zaman duyurulacak?

Yeni Battlefield bu sene geliyor! Battlefield 5 ne zaman duyurulacak?

11.05.2018 - 11:33 | Son Güncellenme:

Bu yıl yeni bir Battlefield oyunu geliyor ve önümüzdeki ay E3 2018'de gösterilebilir. DICE tarafında geliştirilen oyun, henüz resmi olarak açıklanmadı. EA projeyi geliştirmeye devam ediyor.

Yeni Battlefield bu sene geliyor Battlefield 5 ne zaman duyurulacak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

EA Games, yeni Battlefield oyununu önümüzdeki ay düzenlenecek E3 2018'de tanıtabilir. EA'nın CEO'su Andrew Wilson, bir sonraki Battlefield oyununda DICE ekibinin yeni ve beklenmedik şeylerle oyunseverleri karşı karşıya bırakacağını söyledi ve ekledi: "Her savaş benzersizdir ve her mod kendi zorluklarını beraberinde getirir. Çevrenizle olacak etkileşimden tutun da tek oyunculu hikayelere kadar Battlefield sizi birçok yenilikle karşı karşıya bırakacak."

Wilson , II. Dünya Savaşı'nda yer alacak olan Battlefield 2018'in , Battlefield 1'i bu kadar büyük bir başarıya dönüştürdüğü şeyden hakkında da bahsetti: "Lansmandan itibaren hayranlarımız için yeni deneyimler sunacağız ve tecrübelerimizle evrimleşmeye devam edeceğiz.Battlefield 1'in başarısı üzerine inşa edilen ve şirketimizin temel özelliklerinden ilham alan bu yeni oyun, topluluğumuz ile büyümeye ve onları büyülemeye devam edecek.

Haberin Devamı

Bir Battlefield hayranının Battlefield evrenindeki DICE'dan, çok oyunculu bir oyundan bekleyeceği her şey orada olacak. Çok oyunculu FPS geleceği hakkında düşündüğümüz ek yenilikler de orada oyundaki yerini alacak."

Bir sonraki Battlefield, 2. Dünya Savaşı üzerine kurulursa, 2009'da çıkan Battfield 1943'ten beri bu konsepti kullanan ilk oyun olacak. CFO Blake Jorgensen, "EA'nin yeni Battlefield oyununu piyasaya sürmekten korkmuyoruz. Geçmişte Call of Duty gibi rakiplerle rekabet edebildik. Bu yıl farklı olmamalı" dedi.

Jorgensen'e Battlefield'ın ertelenip ertelenmeyeceği sorulduğunda çıkış tarihini tam olarak onaylamadı ama oyunun önümüzdeki günlerde büyük ihtimalle de E3'te açıklanacağını söyledi.

E3 öncesinde duyurulabilir

Battlefield 1'de bulunan Easter Egg ise yeni Battlefield oyununun 2 hafta içinde duyurulacağına işaret etti. Easter Egg, sıradaki Battlefield oyununun çıkış tarihinin 23 Mayıs olduğunu gösteriyor.