Tatil Termal otellerde yılbaşı doluluğu

Termal otellerde yılbaşı doluluğu

13.12.2018 - 13:09 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin termal turizm merkezlerinden Afyonkarahisar'da 25 bin yatak kapasitesine sahip termal tesislerde yeni yıl tatili için rezervasyon oranı yüzde 90'a ulaştı.

Termal otellerde yılbaşı doluluğu

Zengin mineralli ve şifalı suları, Türk hamamlarıyla kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Afyonkarahisar, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Beş yıldızlı otellerin de aralarında olduğu birçok tesiste yerli ve yabancı turistler hem tatil yapıyor, hem de çeşitli rahatsızlıklarına şifa arıyor. Türkiye'nin birçok yerinden ziyaretçilerin yanı sıra yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları ve turlarla gelen turistler, özellikle kış aylarında termal tesislerde yoğunluk oluşturuyor.

Haberin Devamı

Rezervasyonlar başladı
Kış sezonunun yanı sıra, yeni yıl için de termal otellerde rezervasyonlar başladı. Termal otellerde kış sezonu hareketliliği ve yeni yıl öncesi rezervasyonların dolmasıyla Afyonkarahisar binlerce turisti misafir edecek. Gerek online, gerek otelleri telefonla arayanlarla birlikte Afyonkarahisar'daki termal tesislerde yılbaşı rezervasyonları yüzde 90'ı buldu. Bölgede özellikle kasım ayında başlayan yoğunluğun mart ayına kadar devam etmesi bekleniyor.