The Others 'Acıları yürekten paylaşıyoruz'

'Acıları yürekten paylaşıyoruz'

24.03.2016 - 13:11 | Son Güncellenme:

Harmancı, "Dost ve kardeş Türkiye’de yaşanan terör olaylarını ve yaşanan acıları üzüntü ile takip ediyoruz. Türk halkının acılarını yürekten paylaşıyoruz" dedi

Acıları yürekten paylaşıyoruz

Acıları yürekten paylaşıyoruz

Haberin Devamı

ANKARA-DHA

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne çıkarma yaptı. Başkent Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı’yı da ziyaret eden Yaşar, Gazimağusa’ya bağlı Paşaköy ile kardeş şehir protokolü imzaladı. Belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve Eşi Azize Yaşar’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Yaşar, "KKTC ve Türkiye iki kardeştir. Kıbrıs’ta yaşanan acılar bizde, Türkiye’de yaşanan acılar Kıbrıs’ta en derinden hissedilir. Kuzey Kıbrıs halkının özgür bir şekilde, kendi ayakları üzerinde duran bir ekonomiye sahip olması Türkiye Cumhuriyeti olarak bizi onurlandıracaktır" dedi.

Acıları yürekten paylaşıyoruz

Kardeşlik bağı vurgusu

Harmancı, Türkiye’de son dönemde artan terör olayları nedeniyle yaşanan acıları üzüntü ile takip ettiklerini belirterek, "Dost ve kardeş Türkiye’de yaşanan terör olaylarını ve yaşanan acıları üzüntü ile takip ediyoruz. Türk halkının acılarını yürekten paylaşıyoruz. Bu acıların son bulacağına, dayanışma, demokrasi ve barış geliştikçe bu tür olayların yaşanmayacağına inanıyorum" dedi. Yenimahalle’nin Ankara’nın en önemli ilçelerinden biri olduğuna vurgu yapan Harmancı, "Sizin geliştirdiğiniz vizyonu ve referans projelerinizi şehirlerimize uygulamak güzel olacaktır. Kardeşlik bağımız ve karşılıklı işbirliğimizin güzel sonuçlar doğuracağına inanıyorum" dedi.