The Others Haberler güzellere emanet

Haberler güzellere emanet

20.12.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Haberler güzellere emanet

Haberler güzellere emanet

       SAHNE ve podyumların iki ismi daha haber bültenlerine transfer oldu. Tiyatro oyuncusu Nurseli İdiz, Kanal 6'da "İşte Hayat" adlı bir haber program sunmaya başlarken Türkiye Güzeli Çağla Şikel, 1999'un ilk aylarında Kanal D'de haber spikeri olarak boy gösterecek.
       Kanal 6'yla anlaşma imzalayan İdiz, yarından itibaren hafta içi her gün 18.00 - 18.30 saatleri arasında televizyon izleyicilerinin karşısına çıkacak. Türkiye'de ilk kez denenen bir formata sahip olan ve Çetin Solak'ın sorumluluğundaki program, ana haber bülteninde yer almayan haberlerden oluşacak. Canlı olarak yayınlanacak "İşte Hayat"ın ardından politik gündem ve dış haberler ekrana gelecek.
       Daha önce de "Prizma" adlı haber programla beş yıl boyunca ekranlara gelen ve haberciliğe ısınan İdiz "Televizyon haberi sanki daha bir kalıcı oluyor. Bu nedenle böyle bir programı tercih ettim. Hazırlıklarımız 17 Eylül'den bu yana sürüyor. Spikerliği başaracağımı umuyorum, çok mutluyum" derken aldığı ücreti açıklamadı.
       Kanal D'nin yarışmasında Türkiye Güzeli seçilen Çağla Şikel de spikerliğe soyundu. Mankenlikten arta kalan zamanlarda spikerlik dersi alan Şikel şöyle konuştu:
       "Spikerlikte başarılı olursam mankenliği bırakabilirim. Halen diksiyon, doğru Türkçe konuşma ve habercilik dersleri alıyor, yabancı kanalları izliyorum."
       Dedikodulu Meyhane'de önceki gece ailesiyle eğlenen Çağla, herkesin ilgi odağı oldu. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle ailesiyle sık görüşemediğini belirten Çağla, babası Hüseyin, annesi Asuman ve kız kardeşi Berna Şikel'le birlikte Cihan'ın şarkılarını dinledi.