The Others İki eğitim gönüllüsü anlatıyor

İki eğitim gönüllüsü anlatıyor

22.04.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Serdengeçti canlı yayında

İki eğitim gönüllüsü anlatıyor



     Ahmet Gülhan, Meltem Cumbul ve Beyazıt Öztürk'ün başrollerini paylaştığı "Biz Size Âşık Olduk", bu akşamdan itibaren yeni bölümleriyle Kanal D'de izlenebilir.
     Senaryosunu Nilgün Öneş'le Selim Tunç'un yazdığı, Türkan Derya'nın yönettiği dizide hikâye kaldığı yerden devam ediyor.
     
     Bir iyi, bir kötü haber
     Bir süredir kayıp olan Reyhan, kafeteryaya döner ve oradakilere biri iyi, diğeri kötü iki haber verir. İlki, artık iyileştiği; kötü olan ise iyileştiği için her şeyi hatırladığıdır! Böylece Cem'le ayrılık yeniden başlar. Bu sırada Atilla'nın Reyhan'ı istemeye gelmesiyle işler yine karışır.
     KANAL D / 22.00


     Abbas Güçlü, bu haftaki "Genç Bakış"ta sahip oldukları okullarla eğitime destek veren iki ünlü oyuncuyu, Tarık Akan ve Müjdat Gezen'i ağırlıyor. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nden yapılacak canlı yayında eğitim sisteminin sorunları konuşulacak. Programın diğer konuğu ise İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey.
     KANAL D / 24.00


     Enİs Berberoğlu ile Erdal Sağlam'ın programında bu kez Merkez Bankası Başkanı Süreyya Serdengeçti var. Serdengeçti, enflasyon ve faizlerle ilgili soruları yanıtlayacak.
     CNN TÜRK / 23.05


     Cüneyt Özdemir, Kuveyt'ten Bağdat'a uzanan savaş yolculuğunda Amerikalı askerlerle beraberdi. Onların ruh hallerini gözlemleyen Özdemir, "Neden orduya katıldıkları?", "Cephe gerisinde günlerinin nasıl geçtiği?" gibi sorulara da yanıtlar aradı. Bütün bunlar, bu akşam Özdemir'in günlüğünden ekrana yansıyor.
     CNN TÜRK / 22.00


     Türkİye'de yayınlanmaya başladığı eylül ayından bu yana tutkuya dönüşen "Ally McBeal", bu akşamki son bölümüyle efsaneler arasındaki yerini alacak. Finalde Ally, New York'a taşınacağını açıklıyor. Dizinin ilk bölümden itibaren tekrarı ise yarın başlıyor.
     CNBC-E/20.00