The Others İlle de "şok"

İlle de "şok"

28.06.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

İlle de "şok"

İlle de şok


  "Şok rapor..." Yeni haberlerde karşılaştık. Bu metinleri hazırlayanları çok merak ediyorum. Taktım ben bu "şok" şoka. Her akşam "şok" yaşamak zorunda mıyız? Tam yemekteyiz, "şok". Kalktım çay alacağım, kulağımda yine "şok". "Şok"lardan kurdeşen döktüm. Bize bu zevki yaşatanları ellerinden öper, gözlerine bakarım!

  Selami Şahin'in şarkıcı anonsları, beni alıp tavernaya götürüyor. Ses tonu, hani şöyle boğazdan geçerken, bol şıngırtılar arasında duyduğumuz takdim seslerine benziyor. Yani "doğuştan taverna" durumu.

  Star'ı reklam anonsları üzerine yok. Bu konuda uzmanlar. Bol miktarda değişime uğruyor, çok da güzel "teaser"lar keşfediyorlar.

  "Ruhsar", akıcı senaryosu cümlelerdeki espri kıvraklığı ile ekranın başarılı dizisi olmaya devam ediyor. Sulu olmak, popüler olmak, iyi olduktan sonra dizinin hakkı oluyor.

  Şu "best of" işi baydı. Dizi "best of", talk show "best of"... Hani adama derler, o kadar iyi yapıyorsan, çık ortaya. Üç ay çalış, üç ay "best of"... Of yani.

  TRT'nin "Sayısal Gece"sini seyrederken İtalyan Rai TV'sinin şov programları aklıma geliyor. Seyircilerin oturma düzeni aynen İtalyan usulü. Hep söylerim, TRT şov mekanları en iyi olan kanal.